×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/sport/biatlon/letny
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sport/biatlon/letny
streda, 18 február 2015 22:30

Naša mladá biatlonistka Ema Kapustová víťazkou pretekov Slovenského pohára

Napísal(a) KB Revúca
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ra bia 114aZimná biatlonová sezóna pokračovala tretí februárový víkend v Osrblí II. kolom Slovenského pohára žiakov. Pre nemoc neštartovali René Chrapán ani Libor Mladší a tak o body bojovali len piati Revúčania. Trate boli po výdatnej snehovej nádielke a nedávnej univerziáde vo výbornom stave a skvelé podmienky doplnilo aj slnečné počasie a teploty tesne pod nulou. 
V sobotu sa súťažilo v rýchlostných pretekoch (za každý nezostrelený terč sa beží trestné kolo), v nedeľu vo vytrvalostných pretekoch (za nezostrelený terč je polminútová prirážka a bežecké trate sú dlhšie). 
Medzi žiakmi štartoval len Andrej Mladší. Nedarilo sa mu strelecky, sobotňajších päť a nedelňajšie štyri nezostrelené terče ho odsunuli na 13. pozíciu. Staršie žiačky Anka Fujdiarová a Emma Petalíková v silnej konkurencii strieľali takmer rovnako – v rýchlostných pretekoch im ostali po dva a vo vytrvalostných pretekoch po tri nezostrelené terče. V oboch to stačilo na 10., resp. 11. priečku.
Medzi mladšími žiačkami absolvovala zimnú premiéru Deniska Kaššaiová. Prekvapila veľmi dobrou streľbou (tri a dve rany mimo) a obsadila 21. a 18. miesto.Vo výbornej forme sa predstavila Ema Kapustová – v sobotu ju od stupňov pre

trojicu najlepších delilo napriek trom trestným kolám len 9 sekúnd (5. miesto), v nedeľu však nedala súperkám žiadnu šancu – na oboch streleckým položkách „vybielila“ všetky terče a s prehľadom zvíťazila. Je to jej premiérové víťazstvo v pretekoch Slovenského pohára v biatlone.

Zimná sezóna pokračuje III. kolom prvý marcový víkend v Národnom biatlonovom centre v Osrblí. Príďte povzbudiť našich pretekárov.

Viac informácii a kompletné výsledky na www.biathlon.sk.

KB Revúca

 [cincopa AQGAhXsfvoN-]

 

Čítať 2160 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:30

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!