×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2013/11kolo
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2013/11kolo
nedeľa, 07 august 2011 10:01

Neskutočná dráma do poslednej sekundy hneď v prvom kole dorasteneckej ligy v Drnave Doporučený

Napísal(a) F. Emodi
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

DRNAVA - Kechnec 1:1 (0:1), gól Drnavy: J. Kovács. V prvom kole nového ročníka V. dorasteneckej ligy vo futbale neskutočná dráma do posledných sekúnd. Drnava predvádzala celý zápas nevýrazný, slabý výkon, no počas dvojminútového nastavenia na konci zápasu vstali z mŕtvych a spasiteľ J. Kovács nielen že vyrovnal, ale mal na hlave víťazný gól. Avšak reálnym pohľadom na zápas je remíza zaslúžená. Kvalitný súper ovládol prvý polčas a Drnava len vďaka svojej bojovnosti dokázala vyrovnať. Hostia z Kechnecu sa už v posledných minútach snažili naťahovať čas, čo sa im nakoniec vypomstilo. Zápas rozhodoval Černický.

Drnava privítala na úvod sezóny kvalitného súpera z Kechnecu, a tí od úvodných minút aj riadili priebeh zápasu. Ich strelecká muška bola dosť nepresná a nevýrazná, no po polhodine sa predsa len našla výnimka. Hostia skvele rozohrali akciu  po krídle a loptu do siete poslal nabiehajúci hráč z druhej vlny. 0:1. Rád by som niečo napísal aj o šanciach domácich, no oni boli natom ešte horšie so streľbou ako hostia. J. Kovács bol jediným, kto poslal loptu aspoň na bránu, no tú kryl brankár Kechnecu bez problémov. V prvom polčase Drnava prišla o jedného z najdôležitejších hráčov -  Šoltésa, ktorý v minulej sezóne nastrieľal 25 gólov, musel opustiť ihrisko kvôli neprijemnému zraneniu nohy. Šoltés tak možno bude chýbať aj v zápase dospelých proti Vlachovu. Polčas 0:1. 
Druhý polčas začali domáci viac bojovnejšie, no zakončenie stále chýbalo. Maliňákov lob len tesne minul bránu. V strede polčasu sa rozhodli Drnavčania striedať, do brány šiel obranca Čelovský a Emödi nastúpil  do zálohy. Hneď o pár minút sa Drnava mohla dočkať,  ale Vozár nedal gól zo sľubnej šance. Ku koncu hostia začali „filmovávať“ pády a len ťažko sa dvýhali zo zeme. Čelovský zachraňoval kožu Drnavy desať minút pred koncom, keď končekmi prstov vytlači loptu vedľa. V momente, keď rozhodca nahlásil dvojminútové nastavenie, sa Drnava poslednýkrát nadýchla k útoku. Po veľkom zmätku pred šestnástkou hostí sa lopta dostala ku J. Kovácsovi a ten preloboval brankára 1:1. Hostia sa nezmierili s remízou a chceli sa rýchlo ešte dostať pred bránu. Emödi však hneď získal loptu a jeho strela z diaľky skončila mimo brány, no len vďaka teču. Takže v 92. minúte nasledoval rohový kop, ktorý Emödi vyčaroval na hlavu J. Kovácsa, no ten odmietol rozhodnúť zápas. Jeho hlavička len lýzla konštrukciu brány. Infarktový záver, spravodlivá remíza.
Zostava Drnavy: Emödi (C) (62. min - J. Čelovský) - N. Kovács, J. Kovács, P. Kovács, Čelovský (61. min - Emödi) - Maliňák, Szöcs, R.Szűcs - Vozár, K. Šoltés, Herczeg. Striedali: P. Szűcs, Polyák a B.Šoltés.
Florián Emödi

{jcomments on}

Čítať 2251 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:31

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!