nedeľa, 12 október 2014 23:08

Nie každý deň sú hody, zistili hráči i diváci na zápase Rudná - Bohúňovo

Napísal(a) Ladislav Székely
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

rud-fb4aNie každý deň sú hody! Presvedčili sa o tom hráči, ako aj diváci, v zápase I. triedy Rudná - Bohúňovo 2:1, aká je to pravda. Výborne upravená hracia plocha, ako aj nádherné počasie, sľubovali dobrý futbal. Prognózy pred stretnutím: Pán Kerekeš z domáceho bloku: "Nič iné ako tri body nech zostanú doma!" Hráč hostí Szaniszló: "Prišli sme po bod - minimálne!" Škoda, že diváci prišli v malom počte. Hostia prišli s výbornou taktikou, celoplošne napádali kľúčových hráčov domáceho mužstva a boli pánmi na hracej ploche. Odstavili tak údernú silu domácich hráčov. Snaha domácich síce bola, ale hostia svojím pohybom nedovolili rozvíjať akcie hráčov mužstva Rudnej. V prvom polčase obaja brankári boli bez roboty a aj preto v 45. min. po rohovom kope urobil fatálnu chybu domáci brankár a Antóny za hostí skóroval. 0:1. Tak sa skončil i polčas.

Domáci naďalej nemohli rozvinúť svoju hru a keď aj prišli na dostrel, nemali presnú mušku, Až v 87. min Vysoký v páde zasunul loptu do siete a vyrovnal na 1:1. Hostia sa potom úporne bránili, ale v 93. min. domáci Óvary spečatil výsledok na 2:1.

Hostia vehementne protestovali proti gólu, ale rozhodcovia trvali na svojom. Ešte dlho po stretnutí hráči ako aj funkcionári hostí sa vyhrážali rozhodcom. Napokon hráč hostí Szaniszló ich upokojoval. Stretnutie rozhodoval Poťmák. Škoda, že delegát zápasu odišiel preč! Hodnotenie po stretnutí: hráč hostí Szaniszló: "Som veľmi smutný, že tak sa skončil zápas, ale vyššia moc zasiahla." Pán Kerekeš: "Hostia hrali dobre, ale taký je už futbal." Hráčom domáceho mužstva neveľmi chutil fantasticky perkelt z vnútorností! 

Ladislav Székely

 

picasa_albumid=6069430502875122193

 

 

Čítať 1956 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:31

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!