pondelok, 29 apríl 2013 19:52

Nižná Slaná si odviezla z Kružnej tri body Doporučený

Napísal(a) Štefan Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Kružná – Nižná Slaná 0:3 (0:3). Góly hostí: Keršák, Valko, Gelda. ŽK: Prónai. Zostava Nižnej Slanej: Nemec – Cangár, Soják, Prónai, Schwarz – Leštach, O. Junger, Keršák, D. Hajči – Valko, Gelda. Náhradník: Máťaš.
K o m e n t á r. V 19. kole II. triedy ObFZ Rožňava cestovala Nižná Slaná do Kružnej. V jesennej časti s ňou doma podľahla, takže jej mala čo vracať. Hostia pricestovali s dvanástimi hráčmi, keď chýbali traja

hráči. Domáci nastúpili v omladenej zostave, ich tréner mal k dispozícii jedného náhradníka. Zápas sa začal rozohrávkou hostí. Hra bola vyrovnaná, útoky sa striedali na oboch stranách. Za hostí odvrátil dva útoky Schwarz. Neskôr začali mať prevahu hostia. Strely Hajčiho, Cangára, Prónaia a Sojáka boli nepresné. Domáci mali šancu po samostatnom nájazde, ktorý však bol zakončený nepresne. Hostia sa ujali vedenia, keď vyrazenú strelu Valka dorazil zblízka Keršák. 0:1. Hostia pokračovali vo svojej hre, domáci sa voči nim nepresadili. Roh z pravej strany odhlavičkoval Prónai. Hralo sa viac na polovici hostí. Po dlhom pase od Hajčiho našiel Schwarzov center sprava Valka, ktorý skóroval. 0:2. Hra bola neskôr aj prerušená, keď bol Nemec pri zákroku faulovaný. Hostia pridali tretí gól po akcii po ľavej strane Gelda zblízka skóroval. 0:3. Domáci mohli znížiť po brejku, ktorý však zastavil ofsajd. V závere polčasu si mužstvá výrazné šance nevypracovali.
V druhom polčase bola hra podobná ako v prvom polčase. Hostia však už menej útočili a vypracovali si menej šancí. Viaceré strely chytil aj domáci brankár. Najvýraznejšiu šancu mal Leštach po prihrávke od Valka, keď jeho strela z 15 metrov letela nad bránku hostí. Brankára domácich preverila strela Valka. Brankár hostí zasahoval dvakrát po strelách z diaľky. Brejk hostí Geldu s Valkom zastavila domáca obrana. Domáci tréner musel striedať zraneného hráča. Vážnejšiu šancu mali domáci, keď Prónai mal ruku v šestnástke, či iný hráč mimo šestnástky bol faulovaný. Rozhodca nechal pokračovať v hre. Hostia kontrolovali hru, strela Cangára bola nepresná. Zápas bol ukončený, keď sa hralo v strede ihriska. Pred 35 divákmi rozhodovali J. Gyenes a P. Repaský.

Poradie strelcov N. Slanej po jesennej časti:

1 gól: Keršák, Slovák, Prónai, D. Hajči, Ján Junger
3 góly: Karas
6 gólov: O. Junger, Gelda
9 gólov: Milko

Strelci N. Slanej v jarnej časti:

1 gól:   Die, O. Junger, Keršák, Gelda
2 góly: D. Hajči,
3 góly: Valko

Celkové poradie strelcov:

7 gólov: O. Junger, Gelda
6 gólov: Milko
3 góly: Karas, D. Hajči, Valko
2 góly: Keršák,
1 gól: Slovák, Prónai, Ján Junger, Die.

Bc. Štefan Tomášik

{jcomments on}

 

Čítať 1814 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:32

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!