×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2013/rudna
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2013/rudna
štvrtok, 30 august 2012 14:10

Po víťazstve Rudnej nad Betliarom sa ušlo od fanúšikov domácim futbalistom veľkých ovácií Doporučený

Napísal(a) Ladislav Székely
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Sokol Rudná - Tatran Betliar 4:1 (2:1). Na dohrávku 1. kola futbalovej I. triedy Rudnej s Betliarom bolo 29.8.2012 zvedavých vyše 200 nielen domácich divákov, ale aj zo širokého okolia. Futbalisti z Betliara ešte neokúsili trpkosť prehry a preto ich považovali za favorita. Futbalisti z Rudnej podávali doteraz kolísavé výsledky a preto fanúšikovia čakali víťazstvo favorita.
Hostia začali náporom, ale domáci Domik z 20 metrov nádherne vymietol pavučinu brány Betliara. 1:0. Následne hostia pridali, dvakrát trafili tyčku a niekoľko striel smerovalo vedľa, prípadne mimo brány domáceho mužstva.

V 40. minúte Jaro Gonos sa dostal ku odrazenej lopte a z 20 metrov trafil dolný roh brány Rudnej. 1:1. Po hrubej chybe obrany hostí  Domik svojím druhým golom zvýšil na 2:1.
Po prestávke hostia dali do ofenzívy takmer všetko, ale nenašli účinnú zbraň voči dobre zabezpečenej obrane domácich. V 65.  min. pri jednom z mála protiútokov Kontra nevídanou strelou do dolného kúta brány hostí zvýšil na 3:1. Fanúšikovia z Rudnej hnali svoje mužstvo a v 76. min využil svoju šancu Domik a pohodlne vsietil. 4:1. Škoda, že hostia si začali všímať viac rozhodcu, než svoju hru. Rozhodoval Nemčko, ktorý rozdal 3 žlté karty hráčom hostí a jednu kartu pre hráča domáceho mužstva. Už dávno sa nedostalo hráčom domáceho mužstva takých veľkých ovácií ako po tomto zápase. Vedúci domácich Zlatko Lorincz: "Prekvapili sme hráčov hostí vynikajucou obranou a brejkami sme zaslúžene vyhrali."  Pán Letanovský odpovedal: "Takou hrou, čo naši hráči previedli, sa nebojuje o predné priečky."
Ladislav Székely

{gallery}futbal/2013/rudna{/gallery}
{jcomments on}


Čítať 1920 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:36

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!