streda, 17 august 2011 13:02

Poďme chvíľu tipovať futbalové zápasy prichádzajúceho víkendu Doporučený

Napísal(a) OD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Poďme si na chvíľku zatipovať futbalové zápasy riadené ObFZ Rožňava, ktoré sa hrajú podľa vyžrebovania v túto sobotu a nedeľu (20.- 21.8). Aj keď vám neponúknem za výhru žiadnu cenu, len obyčajnú zábavu, snáď neurobím nikomu zle. Keďže prvým kolom štartujú aj mužstvá zaradené do II. triedy MO a s nimi i starší žiaci, futbalu bude cez víkend naozaj dosť. Tak skúste tipovať so mnou. I. trieda: Dlhá Ves – Rožň. Bystré. Tieto dve mužstvá proti sebe už dávno nehrali. Bystré ako nováčik potvrdzuje dobrú prípravu a aj keď Dlhá Ves hrá doma dobre, očakávam remízu. Zápas Slavošovce – Bohúňovo sa hrá už v sobotu. Vlani hrali obidve mužstvá v druhej triede a viac sa

darilo Slavošovciam. Očakávam, že prvé body zostanú pod Kohútom. Dve susediace mužstvá Brzotín a Rudná sú už ostrieľanými v I. triede a keďže hostia v 2. kole stratili s Drnavou dva body, čakám aspoň remízu pre hostí. Lepšia by bola dvojka. Zápas Betliar – Vlachovo zrejme neprinesie prekvapenie a víťazstvo dávam pre domácich. Vyšná Slaná – Krh. Dlhá Lúka. Očakáva sa zaujímavý zápas. Obidve mužstvá v predchádzajúcom kole ocítili výhru i prehru. Viac však verím Dlholúčanom. Preto dávam dvojku. Nakoniec v I. triede dve susedné mužstvá. Na zápas sa Jablonovčania môžu presunúť do Hrhova aj peši. Hrhov bude chcieť odčiniť vysokú prehru z druhého kola a keďže ani hostia nehrajú kto vie čo, očakávam tesné víťazstvo domácich.
Skúsme si zatipovať aj zápasy II. triedy v ich prvom kole. Futbalisti Dediniek zrejme vážnejšie pristúpia k zápasom tohto ročníka ako vlani a keďže Hončania sa celú jar borili v I. triede s hráčskymi problémami, čakám jasné víťazstvo domácich. Nováčik Rakovnica bude mať ťažkého súpera. Brzotínčania vedia dobre zahrať aj vonku. Že by dvojka? Plešivec – Pača. Domáci po nevydarenej baráži o udržanie sa v I. triede nakoniec začínajú odznovu. Hostia solídnu Paču. Keďže domáci postavia nové a mladé mužstvo očakávam tesnú výhru Pačanov. Kečovo vo svojom sopečnom kráteri privíta Nižnú Slanú. Ide o dvoch vyrovnaných súperov. Hostia sa na súťaž svedomite pripravovali a môžu si odniesť z Kečova aspoň bod. Rožňava B hrá nielen na ihrisku v Nadabule, ale aj s tým istým kádrom ako vlani, len pod iným názvom. Štítnik B je pre mňa neznámy súper. Ťažko je mi tento zápas tipovať. Ale trúfam si v remízu. Na záver Čoltovo – Jovice. Hostia nie sú vonku škodní a tak očakávam spokojnú výhru pre domácich.
Tak, čo vy na to? Pridáte sa k tipovačke?
Ondrej Doboš

Čítať 2172 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:37

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!