nedeľa, 28 október 2012 18:18

Prekvapením kola je pomerne vysoká prehra Pačanov v Štítniku Doporučený

Napísal(a) MG
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Trináste kolo II. triedy veľmi ovplyvnilo vystúpenie Baníka Rakovnice zo súťaže. Týždenne sa tak bude hrať iba na piatich ihriskách a navyše dve mužstvá súťaže budú mať voľno. Nijako to nepridá na hernej kvalite, ani na spáde súťaže a zrejme sa pozornosť divákov bude viac upierať na vedúce mužstvá. Tak tomu bolo aj teraz, keď ešte v sobotu Hončania s rezervou Krásnohorskej Dlhej Lúky potvrdili jasnú úlohu favorita nielen v tomto zápase a ľahko si poradili so súperom. Vysoká výhra pomohla

tak mužstvu, ktoré si upevnilo pozíciu lídra, ako aj jeho strelcom, keď najmä vedúci strelec II. triedy Kuzma si tromi gólmi zvýšil náskok pred svojím spoluhráčom Strelkom. Prekvapením kola je pomerne vysoká prehra Pačanov v Štítniku. Tým sa hostia zosunuli v tabuľke až na piate miesto a sotva ich niekto na jar preberie k lepším výkonom. Pravda to však nemusí byť. Po nedeli sa vytvorila v čele trojčlenná jazda, ktorá chce popreháňať Hončanov, ktorí aj keď vedú pred nimi so štvrbodovým náskokom, očakávajú, že aj im sa podarí ešte niekde zakopnúť. Osobne viac som očakával od Kružňanov, ktorí ako jediní dokázali pokoriť Hončanov. Síce na domácom ihrisku, ale aj to sa cení. Preto si myslím, že majú na viac ako len na siedme miesto v tabuľke. Po tichu sa posúvajú Nižnoslanci, ktorí si sem-tam privezú body aj zo súperových ihrísk, ako napríklad teraz z Čoltova.
Výsledky 13. kola: Kečovo – Kružná 2:1, Štítnik – Pača 5:1, Ml. Brzotín – Plešivec 0:2, Krh. Dlhá Lúka B – Honce 2:5, Čoltovo – Nižná Slaná 1:1. Jovice a Gem. Hôrka B mali voľno.

TABUĽKA II. TRIEDY PO 13. KOLE:

 


 













{jcomments on}

 

Čítať 2144 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:40

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!