pondelok, 28 júl 2014 10:31

Premožiteľa na futbalovom turnaji nenašli Polomci ani v Honciach

Napísal(a) Ladislav Székely
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ho fb3aFutbalový oddiel Honce, ako každý rok, tak aj v nedeľu 27. júla 2014 usporiadal futbalový turnaj. Turnaja sa zúčastnili tieto mužstvá: Gemerská Poloma, Rožňavské Bystré, Rudná a domáce Honce. Na prvé stretnutie proti sebe nastúpili Gemerská Poloma - Rožňavské Bystré. Favoritom boli Polomčania a aj pri pozmenenej zostave vysoko porazili hráčov z Bystrého 5:0. Góly: Kušnier 2x, Bene, Boroš a vlastný Čapó. Pred početnou diváckou kulisou i napriek horúčave sa hral výborný futbal. V druhom zápase Hončania si zmerali sily s hráčmi z Rudnej. Hončania pokorili súpera a zvíťazili 3:1. Góly: Vranec, Kuzma, Varga - Szanisló.
Búrka potom prerušila turnaj, a hráči mali čas na oddych. V zápase o tretie miesto nastúpili hráči z Bystrého a Rudnej. Po dráme vyhrali futbalisti z Rudnej 3:4. Góly: Lompart 2x,Urban, za Rudnú: Štefan, Čapó, Dávid, Orbán.
O prvenstvo: Gemerská Poloma - Honce 4:1. Góly: Krága, Gallo, Bene, Arvay. Polomčania boli lepší a zaslúžene vyhrali turnaj. Rozhodovali V. Gallo, Haviarik.
Zdarný priebeh turnaja narušili nespratníci na ihrisku, ale hlavne v hľadisku!!!!!.

Ladislav Székely

 

 picasa_albumid=6041025555074526433

 

Čítať 1950 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:40

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!