pondelok, 16 apríl 2012 13:50

Prišla búrka gólov spod Geráv, aby naplnila bránkové siete na rakovnickom ihrisku Doporučený

Napísal(a) M. Franko
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Hostia spod Geráv sa otriasli po minulotýždňovej prehre v Honciach (1:3), kde v prvom polčase ustáli silný vietor, no nezvládli ten druhý. Gól strelil Novák. Zápas 13. kola II. triedy v Rakovnici mal úplne iný rozmer zo strany Dedinčanov, kde hneď v úvode sa ujali vedenia 2:0 po štandardných situciách. Najskôr Majerčák naservíroval z rohu loptu na bližšiu tyč, kde sa najlepšie zorientoval Poliak a zakončil prudkou strelou k tyči, 1:0. Onedlho už bolo 2:0, keď opäť Matúš Poliak zahrával priamy kop zo strednej vzdialenosti priamo na bránku a domáci gólman si nešťastne vrazil loptu do siete. Hra sa potom ustálila, väčšiu prevahu mali hostia z Dediniek. Domáci hrozili najmä rýchlymi brejkmi. Podarilo sa im

aj znížiť, keď pravý obranca hostí neupratal loptu do bezpečia, 1:2.  Hostia sa opäť ujali vedenia o dva góly, tentokrát si na priamy kop Majerčáka nabehol Franko, 1:3. Na 1:4 zvyšoval Poliak nechytateľnou strelou k žrdi a na úctyhodných 1:5 zvýšil Majerčák lobom spoza 16-tky. Domácim sa ešte do polčasu podarilo znížiť po nedôraznom sledovaní lopty obrancu hostí. K 1. polčasu môžeme konštatovať, že Dedinky naplno využili hernú prevahu, žiaľ inaksovali veľmi lacné góly.
Do druhého polčasu nastúpili hostia s cieľom udržať výsledok. Domáci začali aktívnejšie, no gól padol na druhej strane po ukážkovej kombinácii Nováka s Topolym, keď posledne menovaný vsietil opäť k žrdi, 2:6. Domáci potom "dusili" Dedinčanov a hrozili najmä z rohových kopov, no hostia to ustáli a do konca zápsu kontrolovali priebeh hry. V závere zápasu uzavrel účet zápasu na 2:7 exportným gólom Peter "Bondra" Revay. Dedinky podali výkon, ktorý sa očakáva v jarnej časti súťaže. Za zmienku stojí, že útočník Tomáš Novák zatiaľ skóroval v každom zápase Dediniek, no dnes vyšiel vôbec po prvý krát naprázdno, čo určite napraví v domácom stretnutí s Plešivcom. 
Zostava Lokomotíva Dedinky: M. Ogurčák - B. Revay, Sýkora, S. Ogurčák, Franko, Majerčák, Putnocký, Poliak, P. Revay, Tokoly, Novák.
M. Franko 

TABUĽKA ZÁPASOV II. TRIEDY HRANÝCH VONKU PO 13. KOLE














{jcomments on}

Čítať 2030 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:41

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!