×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2013/14kolo/bystre
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2013/14kolo/bystre
utorok, 06 november 2012 20:20

Proti Dedinkám sa Bystrému viedlo nielen pod Geravami, ale najmä pod Gerlašskou skalou Doporučený

Napísal(a) Ján Gallo
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Rožňavské Bystré - Dedinky 7:3 (4:1). Góly: Čapó 2, Dorkin, Minčík, Gonos, Urban ml., Jaro Gallo - Poliak, Sýkora, Tokoly. ŽK : Jaro Gallo, Urban ml., Čapó - Ogurčák, Grigel, Majerčák. HR: Repaský P. DZ: Šmelko J. Diváci 80. Domáci Bystrania v 14. kole I. triedy už od začiatku zatlačili súpera z Dediniek a v 6 min. Tomko strelou minul bránu hostí len o centimetre. Ale v 7 min. ušiel Dorkin, nahral Minčíkovi, ktorý obišiel aj brankára a bolo 1:0. V 19. min. Jaro Gallo potiahol loptu na

polku, odtiaľ poslal dlhú prihrávku na Čapa, ktorý zo 16-tky vystrelil k pravej tyči 2:0. Hostia sa nevzdávali a v 23. min. Poliak vystrelil tak z 20. metrov k pravej tyči, lopta ešte skočila pred brankárom a bolo 2:1. Po faule na domáceho hráča premenil priamy kop Dorkin a zvýšil na 3:1 pre domácich. Ďalší priamy kop zahrával v 39 min. Jaro Gallo, brankár loptu vyrazil pred seba kde stál Čapo, ktorý loptu dorazil na 4:1.
Po prestávke domáci nastúpili do druhého polčasu tiež skvele, keď v 47. min. ďalší priamy kop zúžitkoval Gonos na 5:1 pre domácich, lenže v 60. min. sa hosťom podarilo znížiť a Sýkora upravoval na 5:2. O chvíľku nato v 68. min. Urban ml. zvýšil na 6:2 a v 75. min. po rozohranom priamom kope upravoval strelou Jaro Gallo na 7:2. Domáci v závere však trocha poľavili a hostia to v 88.min. využili strelou Tokolyho do šibenice na konečných 7:3.
Zostava Rožňavské Bystré: Koncz – Dorkin, Ján Gallo, Jar. Gallo, Krága, Ján Gonos, Urban ml., Čapó, Minčík, Tomko, Kuchta. Striedali: Ujházy, Urban st.
Ján Gallo

{gallery}futbal/2013/14kolo/bystre{/gallery}
{jcomments on}

Čítať 2065 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:42

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!