štvrtok, 11 február 2016 16:48

Vo Vlachove hodnotia jesennú časť I. triedy pozitívne

Napísal(a) Pripravil Bc. Štefan Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

futbal vlachovo 1Futbalové mužstvo Vlachova sa v posledných sezónach pohybovalo na spodných priečkach tabuliek I. triedy Majstrovstva okresu Rožňava. Najhoršie umiestnenie malo v sezóne 2011/2012, keď skončilo posledné, avšak v súťaži bolo 13 mužstiev.

V minulej sezóne skončilo tiež

 posledné, pred jarnou časťou sa však odhlásili mužstvá Lipovníka a Štítnika. Túto sezónu sa však výrazne zlepšilo a po jesennej časti zimuje na siedmej priečke so ziskom 18 bodov. Najlepším strelcom mužstva je Boris Vysoký.
Mužstvo absolvovalo pred sezónou letnú prípravu, napr. zúčastnilo sa na turnaji vo Vyšnej Slanej. V priebehu sezóny káder doplnili Ján Valko z Gemerskej Polomy a Roman Sýkora z Dediniek.
V prvom kole mužstvo cestovalo do Drnavy, kde prehralo. V prvom domácom zápase porazilo Hrhov šesťgólovým rozdielom. Z dvoch zápasov vonku mužstvo získalo tri body po výhre v Betliari. Potom doma zdolalo Jablonov vďaka štyrom gólom Vysokého. V Rudnej a v Rožňavskom Bystrom prehralo. Trináste Honce zdolalo takmer dvojciferným výsledkom. Potom však vysoko prehralo s lídrom z Krh. Dlhej Lúky. V nasledujúcich dvoch zápasoch bodovalo naplno. Nepriaznivý stav dokázalo zvrátiť v zápase s Nižnou Slanou. V predohrávke jarnej časti prehralo s Drnavou.
Hodnotenie jesennej časti podľa hráča Tomáša Pitoňáka

tabulka vlachovoJesennú časť hodnotíme pozitívne a je to cítiť aj v šatni. Zlepšili sme sa hlavne v útoku . Strelili sme viac gólov ako po iné sezóny , je to aj vďaka lepšej podpore hráčov zo zadných radov, ale stále je čo zlepšovať.
Najväčšou slabinou mužstva je hlavne to, že hráči odchádzajú za prácou a zostava sa často mení. Dá sa povedať, že každý zápas sa hráči na postoch menia , alebo sa musia posúvať.
Herný výpadok sme mali doma proti Vyšnej Slanej. Dobre sme zahrali hlavne domáce zápasy keď sa vyhralo. Ale spokojní sme boli aj v Dlhej Vsi a Betliaru keďže sme naplno bodovali.
Zimná príprava začala začiatkom januára, trénuje sa v telocvični. Do jarnej časti chceme minimálne potvrdiť postavenie v tabuľke z jesennej časti.

Káder: M. Pitoňák, M. Leško – Š. Brondoš, Marián Marciš, T. Pitoňák, Vysoký, Hricko, Matula, Miloslav Gál, M. Šivec, F. Šivec, Leskovjanský, I. Gallo, Kožár, P. Varga, Emil Gál, Rupp, Marek Gál, Valko, Sýkora. 
Výbor: predseda - Ing. Peter Pakes (starosta), tajomník - Dušan Gál, vedúci mužstva - Dušan Gál, tréner - Ľubomír Hajdúk.

Výsledky dosiahnuté v jesennej časti futbalového ročníka 2015/16:

Drnava – Vlachovo 6:0 
Vlachovo – Hrhov 7:1 Vysoký 3, Hricko, Marciš z 11m, Leskovjanský, Miloslav Gál
Bohúňovo – Vlachovo 2:0
Betliar – Vlachovo 1:2 Hricko 2
Vlachovo – Jablonov 4:1 Vysoký 4
Rudná – Vlachovo 3:0
Rož. Bystré – Vlachovo 6:0
    
Vlachovo – Honce 9:0 Leskovjanský, T. Pitoňák, Sýkora 3, Miloslav Gál 2, Gallo 2
Krh. Dlhá Lúka – Vlachovo 8:1 T. Pitoňák
voľno
Dlhá Ves - Vlachovo 2:4 T. Pitoňák 2, Sýkora, Rupp
Vlachovo – N. Slaná 4:3 T. Pitoňák, Gallo, Vysoký 2
Vlachovo – Drnava 0:3

 

 

 

Pripravil: Bc. Štefan Tomášik

 

Čítať 4557 krát Naposledy zmenené štvrtok, 11 február 2016 19:36

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!