sobota, 27 apríl 2019 11:43

Za starý mobil aj na hokejové majstrovstvá sveta Doporučený

Napísal(a) B.O.
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Za dobrú vec na hokej. Aj toto je príležitosť pre hokejových fanúšikov, ktorí ešte nemajú vstupenky, získať ich a zažiť atmosféru hokejových majstrovstiev naživo. Stačí priniesť do ktorejkoľvek predajne Orange nepotrebný alebo starý mobil a zapojiť sa tak do prebiehajúcej zbierky mobilov.
Hokej vďaka svojim hodnotám a komplexnosti bezpochyby vychováva deti k disciplíne, k rešpektu k tímovej práci, k odhodlaniu, vytrvalosti i zodpovednosti. Aj to sú dôvody, prečo Orange stojí pri rozvoji mladých hokejových talentov a systematicky podporuje hokejové projekty, ktoré motivujú deti športovať. Rovnako Orange dlhodobo motivuje svojich zákazníkov správať sa ekologicky.

Už 19. kampaňou Darujme starým mobilom nový život sa snaží upriamiť ich pozornosť na šetrnú likvidáciu starých mobilných telefónov a zodpovedný postoj k životnému prostrediu. A teraz tieto dobré myšlienky prepája.

Odovzdaním nepotrebného mobilu v ktorejkoľvek predajni Orangeu v období od 26. apríla do 16. mája 2019 bude zákazník automaticky zaradený do žrebovania o vstupenky na IIHF majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2019.

Aj naďalej platí, že zákazník je zapojený automaticky aj do prebiehajúcej súťaže 19. kampane zbierky a súťaží o 5 telefónov Huawei P20 black. Navyše za každý odovzdaný kus Orange prispeje sumou 50 centov občianskemu združeniu VAGUS.

Viac informácií o súťaži i prebiehajúcej zbierke nájdete na www.orange.sk/hokej.

B. Oberučová

Čítať 1766 krát Naposledy zmenené nedeľa, 28 apríl 2019 08:50

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!