nedeľa, 18 február 2018 12:20

Revúcki seniori na záver fašiangov s humorom a pri zábave pochovali basu

Napísal(a) MG
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

Seniori zo ZO JDS v Revúcej už tradične na konci fašiangov poriadajú jeden zo svojich skvelých programov, ktorým je Pochovávanie basy. Tohto roku to bolo 13.2.2018 za spoluúčasti MsDK v Revúcej, kedy v priestoroch Alfa klubu MsDK privítali aj ďalších spoluobčanov mesta. Ako o tom informuje aj webová stránka spomínanej organizácie seniorov (seniori-revuca.estranky.sk) všetkých účastníkov vítali pohárikom hriateho a "jednohubkou". Pre účastníkov pripravili občerstvenie - šišku a pohárik vína. Celé podujatie fotograficky zachytil neúnavný propagátor revúckych a iných podujatí pán Peter Poboček. Jeho fotografie vám v ďalšej časti pripájame.

Pochovávanie basy svojím vystúpením obohatil aj spevokol seniorov "Úsvit". Po takomto programe dobre pripravení účastníci tejto tradície využili ďalší čas na voľnú zábavu za doprovodu známeho Kročko bendu.

Na svoje si prišli aj tí, ktorí rátali s bohatou tombolou, ktorá tentokrát mala k dispozícii pre výhercov vyše 60 zaujímavých cien. Potom prišlo to, na čo sa všetci účastníci programu tešili. Pred polnocou dramatická skupina MsKS za spoluúčasti spevokolu "Úsvit" predviedli scénku pochovávania basy. Po scénke program podujatia bol ukončený.

Účastníci s podujatím vyslovili maximálnu spokojnosť a už sa tešia na  ďalšie aktivity v tomto meste.

MG (od)

 

Čítať 2986 krát Naposledy zmenené streda, 21 február 2018 19:04

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!