streda, 25 september 2019 11:51

Maj Gemer a Revúcke listy Doporučený

Napísal(a) Mgr. P. Šefranová
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

Denne čerstvé spravodajstvo a viac ako stotisíc návštevníkov a stálych priaznivcov spravodajstva z horného a stredného Gemera. Aj taký je výsledok dlhoročnej novinárskej práce žurnalistu z Gemera a zakladateľa obľúbenej a vyhľadávanej stránky MAJ GEMER RSDr. Ondreja Doboša. So skúsenosťami jeho dennej tvorby z pozície webového editora sa podelil aj na spoločnom pracovnom stretnutí s primátorom mesta Revúca Ing. Júliusom Buchtom a redakciou Revúckych listov. 

Poslanie regionovín „Maj Gemer“ spočíva v rozširovaní informácií o spoločenskom, kultúrnom, či športovom dianí v regióne. Integruje ľudí zo Slovenska, ale aj Slovákov žijúcich v zahraničí a poskytuje im tak náhľad do života v Gemeri.

Zámerom online novín „Revúcke listy“ je uspokojovať potreby čitateľa z pozície občana mesta Revúca. Informujú ho o aktuálnom dianí, ale dávajú mu aj priestor na vyjadrenie svojich názorov a potrieb. Prostredníctvom článkov vysvetľujú význam prebiehajúcich udalostí, čiže vystupujú ako spájací článok medzi občanmi a mestom.

Aj keď účel vzniku spomínaných webových stránok bol rôzny, spoločný cieľ budovania pocitu spoločenského povedomia a lokálnej identity u ľudí vytvoril priestor na nadviazanie spolupráce. Avšak tentokrát so zhodným účelom vzájomného informovania a tvorby kvalitného obsahu stránok.
Neváhaj sa prihlásiť!

Mgr. Patricia Šefranová

 

Čítať 1413 krát Naposledy zmenené streda, 25 september 2019 20:24

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!