utorok, 10 december 2013 13:59

Rozprávkový jazvečík Taši a jeho kamaráti opäť v Košiciach. Bude aj veľké žrebovanie o zaujímavé ceny!

Napísal(a) Anežka Kleinová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ke Tasi Kosice1aV najmagickejší deň v roku 13. decembra 2013, keď všetky strigy sveta štartujú svoje metly, štartuje svoj Tašibus aj rozprávkový jazvečík Taši, aby na vlastné oči videl Košické rozprávkové Vianoce, ale najmä, aby opäť stretol svojich kamarátov. 
Stretnutie bude veľkolepé, zábavné a štedré, veď s Tašim je vždy veselo a fajn. Na prízemí Barkóczyho paláca od 13:13 vás čaká malý gróf Taši a Tašitím so zábavnými tvorivými dielničkami, kde si najmenší môžu vytvoriť rôzne drobnosti, vhodné aj ako darčeky pod vianočný stromček. Nebude chýbať ani špeciálny kráľovský fotokútik s rekvizitami, kde detičky podľa svojej chuti a nálady si môžu vybrať kostým a pomocou ockovho mobilu urobiť skvelé foto na pamiatku.
“Tašíkovo je pilotný cestovateľský projekt Košického samosprávneho kraja, ktorý je venovaný predovšetkým deťom. Milo nás prekvapil obrovský záujem Košičanov o takýto druh edukačnej zábavy a spoznávania vlastného regiónu už v rámci otváracieho ceremoniálu EHMK Košice 2013, a práve preto ukončujeme turné tohtoročných podujatí symbolicky práve v Košiciach, počas jeho záverečného ceremoniálu. Chceme prostredníctvom Taši-zábavy nielen zmysluplne zabaviť našich

malých fanúšikov, ale hlavne odmeniť zaujímavými cenami, ktoré ich dúfam budú motivovať k ďalšiemu spoznávaniu Košického kraja. Veríme, že za Tašim do Košíc pricestujú aj jeho verní kamaráti, deti z regiónu, ktoré ho sprevádzali na veľkých letných podujatiach, aby sa aj oni mohli zúčastniť veľkého žrebovania,” približuje pripravované aktivity Helena Novotná, kreatívna manažérka projektu.

VEĽKÉ ŽREBOVANIE o originálne darčeky, ktoré potešia nielen deti, ale aj ich rodičov, má svoje pravidlá. Do žrebovania sa dostane každé dieťa, keď donesie svoj vyplnený cestovateľský Tašipas, ktorý mohol získať počas celého roka na zábavných stretnutiach s Tašim. Jedinou podmienkou je, aby v Tašipase bola aspoň jedna pečiatka, čiže tašitlapka. Tašipas je možné registrovať v čase od 13:13 do 16:13 dňa 13.12.2013 v Informačnej kancelárii Rozprávkového Košického kraja TAŠINFO, ktoré bude na Hlavnej 48, na prízemí Barkóczyho paláca. Veľké žrebovanie bude o 16:30 za prítomnosti Tašiho a jeho rozprávkových kamarátov. 

Anežka Kleinová

 

Čítať 2949 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:45

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!