sobota, 07 august 2021

Náš spolupracovník Ing. Štefan Tomášik napísal príspevok o súťažnom ročníku 2003/2004, kde komentuje situáciu v šiestich vybraných futbalových kluboch 1. triedy. Uvádza rôzne zmeny počas danej sezóny, vedenie klubu, prestupy a hosťovania a pod. V závere príspevku autor uvádza tabuľky 1. triedy a aj meno najlepšieho strelca pre každé zo zvolených mužstiev. Text dopĺňa fotografia.

Nižná Slaná

Predsedom bol v jesennej časti Dušan Vandrášik, ktorý po neúspešnej jari 2003 posilnil káder dospelých o Petra Šimona z Gemerskej Polomy a Romana Liptáka z Dobšinej. Trénerom dospelých bol Mgr. Ján Šlosárik, trénerom dorastu Jozef Grančák a trénerom žiakov Rudolf Ferenčák. Mužstvo po jeseni zimovalo na 11. mieste.

Zverejnené v Futbal

GEMERSKO – MALOHONTSKÉ FOLKLÓRNE SLÁVNOSTI – KLENOVSKÁ RONTOUKA sa pomaličky blížia.
Organizátori Obec Klenovec, Gemersko-malohontské osvetové stredisko v Rimavskej Sobote v zriaďovateľskej pôsobnosti Banskobystrického samosprávneho kraja, RODON Klenovec pripravujú 13. – 15. augusta 2021 už 42. ročník Gemersko-malohontských folklórnych slávností v obci Klenovec.
Aj napriek situácii, ktorá je neistá, sa snažíme pripraviť podujatie k spokojnosti ako návštevníkov, tak aj účinkujúcich, v súlade s aktuálnymi opatreniami.
Piatok 13. augusta 2021 od 16:00 bude patriť prezentácii remeselníckych majstrov na Jarmoku remesiel, výstavách tvorby zručných remeselníckych majstrov, na tvorivých remeselných dielňach, v prírodnom kútiku Správy CHKO – Cerovej vrchoviny, či na voľnej scéne hudby, spevu a tanca.

Zverejnené v Folklór