utorok, 25 september 2018 14:45

Existujú doslova stovky rôznych činností, ktorým sa môžete venovať - Zocháči začali atrakciu pri Muráni Doporučený

Napísal(a) Mgr. Iveta Špaldová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Existujú doslova stovky rôznych činností, ktorým sa môžete venovať – môžete hrať divadlo, chodiť von so psami z útulku, sadiť stromy, pomáhať v nemocnici alebo sociálnom zariadení... Určite sa nájde niečo aj pre vás. My, Zocháči, sme našli a začali 19.9.2018 atrakciou pri Muráni a zároveň aj naším projektom „Syseľ je náš učiteľ“. Počasie vyšlo na jednotku a tiež všetky práce, ktoré nám ochranári pripravili. Zocháči strihali a odnášali zostrihané kríky na vopred určené miesto. Dostali zaujímavú prednášku od pána Hapla, prečo to robia a ako tým pomáhajú sysľom. Pochválili našich Zocháčov za ukážkové správanie a super tímovú prácu, ktorá prináša motiváciu nielen pre skupinu, ale ak sa k tomu pridá aj individuálne ocenenie, tak je to čerešnička na torte.

Táto jeseň mala akosi viac pekných a teplých dní, a preto sme radi, že sme ich využili práve tu. Pán Hapl nám ukázal miesto, kde si pár hodín pred nami na čerešni pochutnával macko.

Zocháči tento projekt zobrali zhurta, v prepotených tričkách prerážali vôňu hlohu, borievky, smrekového a bukového dreva s úsmevom na tvárach.
Prvá časť nášho cieľa bola splnená a môžem povedať, že to bola veľmi vydarená akcia, ktorá bude mať onedlho pokračovanie.

Mgr. Iveta Špaldová

 

Čítať 1260 krát Naposledy zmenené utorok, 25 september 2018 15:11

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!