utorok, 26 február 2019 17:36

V karnevalovom rytme prezlečení za všelijaké masky zavítali naši najmladší žiaci Doporučený

Napísal(a) ZŠ
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Minulý týždeň sa v Základnej škole J. A. Komenského v Revúcej niesol v karnevalom rytme. Začal prípravou karnevalovej sály – našej vynovenej a krásne vyzdobenej školskej jedálne. Výzdobu na jednotku zvládli naše pani vychovávateľky za výdatnej pomoci našich najmenších zo školského klubu detí.
Najskôr do vyzdobenej školskej jedálne prezlečené za všelijaké masky zavítali naši najmladší žiaci. Mohli sme stretnúť zvieratká, čarodejnice, upírov, vodníka, ako aj veľa iných krásnych masiek. Rodičia prejavili úžasnú kreativitu pri ich vymýšľaní. Tri najkrajšie masky zvolili rodičia. Vyhral vodník v studni, na druhom mieste pavúk a na treťom lienka, ktorí dostali aj krásne odmeny.

Deti si užili diskotéku, balónový tanec, metlový tanec a stoličkový tanec. Najviac ich však potešila tombola a každé dieťa si odnieslo aspoň malú výhru. Poďakovanie patrí skvelým rodičom – teraz v úlohe sponzorov  manželom Kontúrovcom, Ferdinandyovcom a Ďurjančíkovcom. Po našich najmladších žiakoch navštívili našu školu a hlavne našu karnevalovú miestnosť naši priatelia, detí z blízkej Materskej školy na ulici Clementisovej. Pre mnohých z nich to bolo zároveň aj prvé stretnutie so základnou školou, ale veríme, že aj nie posledné, veď onedlho je tu zápis do 1. ročníka základných škôl.

 

Čítať 1180 krát Naposledy zmenené utorok, 26 február 2019 18:44

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!