utorok, 26 marec 2019 14:54

Sladká chvíľka u Zocháčov so škôlkarmi Doporučený

Napísal(a) Mgr. A. Turisová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V mesiaci február a marec sme si v rámci nášho projektu Darujme si chvíľku... s detičkami revúckych materských škôl užili voňavý a sladký čas, v ktorom sme si spoločne upiekli chutné koláčiky. Detičky predviedli svoju šikovnosť pri spracovávaní a vykrajovaní cesta. Tvorivosť a fantáziu využili pri ozdobovaní upečených koláčikov. Odmenou za odvedenú prácu boli pre malých cukrárov koláčiky, ktoré s radosťou ochutnali a zocháče, za ktoré si budú môcť nakúpiť pekné výrobky na našom ZOCHÁČSKOM JARMOKU.
„Zocháčovo ZUN“ zarob - užívaj - nakupuj, je projekt, ktorý sa začal realizovať na ZŠ I. B. Zocha v Revúcej. Projekt sa riadi myšlienkou, ktorá je v dnešnej dobe veľmi aktuálna a potrebná. Nie je dôležité peniaze míňať, ale ich aj zarobiť a deti naučiť s peniazmi narábať, byť zodpovednými za to, na čo ich použiť.

Touto aktivitou sme rozvíjali nielen šikovnosť detských rúk, ale aj bystrosť a pohotovosť pri budúcom investovaní svojich zarobených zocháčov. Veríme, že sa deťom táto aktivita páčila.

Ďakujeme za príjemne strávenú spoločnú chvíľku v našej škole.

Mgr. A. Turisová

 

Čítať 1095 krát Naposledy zmenené utorok, 26 marec 2019 15:21

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!