utorok, 30 apríl 2019 18:00

Cena poroty pre jelšavský tím na celoslovenskej súťaži Doporučený

Napísal(a) Mgr. Martina Kolesárová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Bratislavské obchodné centrum sa dňa 9.4.2019 premenilo na miesto podnikateľských nápadov. Žiaci z celého Slovenska verejnosti predstavili svoje inovatívne a netradičné výrobky, s ktorými by radi uspeli aj v biznise.
Takmer 80 tímov zo stredných i dvoch základných škôl z celého Slovenska predstavilo podnikateľské nápady, a to v rámci historicky najväčšej súťaže – JA Veľtrh podnikateľských nápadov pod záštitou prezidenta Slovenskej republiky.

Žiaci zo záujmového krúžku „Podnikanie v cestovnom ruchu“ si založili študentskú cestovnú kanceláriu CK Better Times a celý rok aktívne pripravovali materiály do výstavného stánku. Náš súťažný tím reprezentovali: Daniel Jozef Poperník, Simon Sedlák, Svetlana Javorčíková, Sandra Szabóová a Letícia Ďuráková a za svoju prezentáciu a produkt cestovného ruchu získali cenu poroty. Kompletnú fotogalériu si môžete prezrieť na stránke JA Slovensko: https://www.jaslovensko.sk/galeria/

Našim žiakom gratulujeme k úspešnej prezentácii mesta Jelšava a našej školy. Za pomoc ďakujeme Mgr. T. Strelkovej, Bc. Z.Chlebušovej, RNDr. Adele Horváthovej, Mgr. E. Wilson a všetkým, ktorí nám držali palce.

Mgr. Martina Kolesárová

 

Čítať 1990 krát Naposledy zmenené utorok, 30 apríl 2019 18:23

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!