streda, 12 jún 2013 16:29

Malá športová olympiáda a Medzinárodný deň detí v ZŠ I. B. Zocha Doporučený

Napísal(a) Mgr. Alica Kočišová, Mgr. Zuzana Petalíková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Po niekoľkých upršaných dňoch v piatok 7.6.2013 opäť vykuklo slniečko, aby sa pozrelo na Malú olympiádu žiakov 1.- 4. ročníka  ZŠ I. B. Zocha v Revúcej. Už piaty rok prebieha športová olympiáda žiakov 1. - 4. ročníka na našej škole, aby si žiaci zmerali svoje športové výkony v jednotlivých disciplínach. Súťažilo sa v dvoch kategóriách a štyroch disciplínach: beh na 50 metrov, skok do diaľky, hod kriketovou loptičkou a vytrvalostný beh. Športové výkony v jednotlivých disciplínach boli

ocenené medailami, zlatou, striebornou a bronzovou.
Súčasne s olympiádou žiaci druhého stupňa oslavovali pohybom Medzinárodný deň detí. Síce v netradičnom termíne, ale to nezmenilo nič na tom, že atmosféra počas celého dňa bola príjemná, že žiaci boli plní očakávaní, nevedeli sa dočkať, kedy už budú môcť ukázať, čo v nich je.
Keďže vyučovanie sa nieslo v športovom duchu, žiaci sa hneď po otvorení rozutekali na obľúbené stanovištia. Nadšenci stolného tenisu predvádzali svoje “bekendové a forhendové“ zručnosti v priestoroch školy, futbalisti sa na multifunkčnom ihrisku zmysluplne naháňali za loptou bez akéhokoľvek náznaku únavy a v telocvični sa pred našimi očami zo žiakov rodili florbalisti, basketbalisti a volejbalisti. Skrátka, každý si prišiel na svoje.
A ako svoj Deň hodnotili žiaci? „Deň detí tak, ako si ho predstavujem.“ „Super MDD a dobrá nálada na piatkové popoludnie.“ K tomu niet čo dodať. Spokojné deti, spokojní učitelia, úspešná škola.
Tešíme sa na ďalšiu olympiádu a MDD v budúcom školskom roku!
 

 

Mgr. Alica Kočišová, Mgr. Zuzana Petalíková

{jcomments on}

 

Čítať 1846 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:25

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!