piatok, 31 január 2014 12:52

V recitačnej súťaži sa darilo všetkým školám v Revúcej - Zochovci zožali prvenstvo

Napísal(a) mg-am
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ra logo saliansky matkoKaždoročne sa všetky základné školy zúčastňujú recitačných súťaží. Všetky majú postupové kolá. Jednou z nich bolo obvodové kolo v prednese povesti – Šaliansky Maťko, ktoré organizovalo Centrum voľného času v Revúcej. Aj Základná škola Ivana Branislava Zocha v Revúcej mala v tomto obvodovom kole svojich recitátorov.
Žiaci tejto školy sa nemusia špeciálne pripravovať na súťaže v prednesoch. Majú totiž počas vyučovania priestor na hodinách dramatickej výchovy a tvorivej dramatiky na zdokonaľovanie svojich recitátorských, rečníckych a pohybových schopností. Pravdaže, pri súťažiach je dôležitý talent. 
Tento rok sa darilo všetkým školám v meste Revúca. Každá z nich si odniesla jedno postupové miesto na krajské kolo. Základnú školu Ivana Branislava Zocha bude reprezentovať na krajskom kole žiačka III. A. Helenka Slivenská, ktorá je víťazkou obvodného kola v I. kategórii. Na krajskom kole jej, tak ako aj ostatným dvom víťazom v II. a III. kategórii, budeme my, Revúčania, určite držať palce, aby naše mesto a svoju školu reprezentovali čo najlepšie. 

mg-am

 

Čítať 1769 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:59

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!