štvrtok, 09 jún 2016 15:14

Aj bez dopravného ihriska Zocháčom to na krajskej súťaži ťahalo

Napísal(a) Bc. Ivana Sviežená
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dňa 31.5.2016 sme sa zúčastnili krajskej dopravnej súťaže „Na bicykli bezpečne 2016“ v Krupine, kde sme zastupovali náš okres ako najlepšie družstvo zo všetkých škôl. Deti v zložení Terézia Motyčková, Natália Kováčová, Samuel Michal Siman a Kristián Vendégh súťažili v 4 disciplínach. Hneď v prvej veľmi náročnej disciplíne ich preverili policajti z krajského dopravného inšpektorátu z pravidiel cestnej premávky formou testov.

Druhá disciplína spočívala v jazde zručnosti, kde deti museli prejsť cez rôzne prekážky. Posledné disciplíny - jazda podľa pravidiel cestnej premávky preverila ich logické a pohotové myslenie ako ozajstných účastníkov cestnej premávky a povinná výbava bicykla im priniesla neuveriteľne krásne 2. miesto.
Aj keď nemáme svoje vlastné detské dopravné ihrisko, deti sa pripravovali svedomito a zodpovedne, čo prinieslo krásny úspech pre náš okres. V hodnotení jednotlivcov zo všetkých družstiev bola najlepšou súťažiacou Terézia Motyčková, ktorá absolvovala celú súťaž s najmenším počtom trestných bodov. Ich víťazstvo je povzbudením na získanie ďalších poznatkov a vedomostí z dopravnej výchovy.
Ešte raz im srdečne blahoželáme.
Bc. Ivana Sviežená

 

 

Čítať 1769 krát Naposledy zmenené piatok, 10 jún 2016 14:22

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!