streda, 12 október 2016 10:21

V cezpoľnom behu sa Zocháčom darilo výborne

Napísal(a) Mgr. Martina Pirochová
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

Vo štvrtok 6.10.2016 v Revúcej sa uskutočnilo obvodné kolo žiakov a žiačok ZŠ a SŠ v cezpoľnom behu pre školský rok 2016/2017. Účasť 20 družstiev s celkovým počtom 55 súťažiacich už od začiatku naznačovala, že boj o prvenstvo bude veľký a súťažiť o umiestnenia sa bude s plným nasadením napriek nepriazni počasia.

Do tímu žiakov i žiačok zo ZŠ I. B. Zocha v Revúcej boli nominované šikovné dievčatá a chlapci - Ema Kapustová, Denisa Kaššaiová, Paulína Sedláková, Ján Švonavec, Igor Zubák a Tomáš Hoza.

Aj keď sa chladné sychravé počasie snažilo športovcov odradiť a ich nadšenie schladiť, Zocháči odolali a darilo sa im naozaj výborne. Títo žiaci to dotiahli na medailové pozície - E. Kapustová (1. miesto), J. Švonavec (2. miesto) a D. Kaššaiová (3. miesto). Veľkú radosť Zocháčom urobili športovci obidvoch družstiev (družstvo chlapcov aj dievčat), ktorí sa ako družstvá po sčítaní bodov umiestnili na prvých miestach.

Víťazné družstvá v jednotlivých kategóriách a víťazní jednotlivci postupujú na krajské kolo do Žiaru nad Hronom. Všetkým našim športovcom gratulujeme, ďakujeme za bojovnosť a reprezentáciu našej školy a držíme palce v ďalšom boji v krajskom kole.

Mgr. Martina Pirochová

 

 

Čítať 1809 krát Naposledy zmenené streda, 12 október 2016 10:55

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!