streda, 25 október 2017 21:42

Oslavujeme 30. výročie založenia našej školy

Napísal(a) ZŠ IB Zocha
Ohodnotiť túto položku
(2 hlasov)

V rámci EUROPSKÉHO DŇA RODINY A ŠKOLY sme oslavovali vo veľkom. Tento rok je pre nás veľmi výnimočný, pretože oslavujeme 30. VÝROČIE ZALOŽENIA NAŠEJ ŠKOLY. Tak ako na každej veľkej oslave nikdy nechýba torta, aj na tej našej bola torta – megatorta, ktorú slávnostne rozkrojil Ing. Július Buchta, viceprimátor mesta, spolu s riaditeľkou školy Mgr. Katarínou Krištofovou. Všetci sa tešili aj na sľúbené prekvapenie. Z imaginárneho balíčka bol rozbalený Superstarista Martin Krausz s manželkou. Postarali sa o výbornú náladu a zábavu pre malých aj veľkých.

Rodičia prvákov boli hrdí na svoje deti, ktoré boli pasované za žiakov školy – nových Zocháčov. Triedna učiteľka Mgr. Alica Kočišová sa postarala ešte o zvláštne prekvapenie pre prvákov. Všetci rodičia a priatelia školy sa mohli nechať skrášliť, naučiť sa v tvorivých dielňach nové techniky výroby dekoratívnych predmetov, ale aj s deťmi navštíviť Zochovňu, v ktorej dokázali svoje pohybové a silové zručnosti. V ďalšej ponuke mohli navštíviť ekostánok, maľovanie na tvár, alebo si upiecť vlastnoručne palacinky.

Nielen oči, ale aj chuťové bunky účastníkov oslavy si prišli na svoje, mohli si pochutnať na skvelom guláši, langošoch, či pečenej klobáse.
Zlatým klincom programu bola tombola, ktorá potešila všetkých tých, ktorí mali to šťastie, že boli vylosovaní.
Tešíme sa na ďalšie pokračovanie osláv 30. výročia založenia našej školy v tomto školskom roku.
ZŠ I. B. Zocha Revúca

 

 

Čítať 1892 krát Naposledy zmenené streda, 25 október 2017 22:37

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!