×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/nslana/10
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/nslana/10
nedeľa, 20 máj 2012 15:44

Hoci na dorasteneckom futbale padali góly jedna radosť, nakoniec divákov viac ťahalo na hokej Doporučený

Napísal(a) F. emodi
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Drnava po neuspokojivých výsledkoch sa prepadá v tabuľke dorasteneckej 4. ligy a vylepšiť si svoju pozíciu chceli proti Veľkej Ide, ktorí sú na konci tabuľky. Drnava si dokázala na začiatku získať sľubný náskok 2:0, no do konca polčasu darovali 2 góly hosťom, ktorí tak vyrovnali.
V druhom polčase pokračovalo trápenie, ktoré prerušil až Maliňákov gól. Po tomto momente sa strhol gólostroj Drnavy a skončil na čísle 7. Hviezdou zápasu bol Šoltés, ale nie Kilián, ako to je zvykom, ale jeho

mladší brat Brian. Zápas rozhodoval Uharček. Tribúna potom zostala prázdna, keďže v tom momente začínali aj naši hokejisti semifinálový zápas MS s Českom.
Domáci začali náporom, no prvé strely leteli vedľa. V 10. min B. Šoltés mal v záujme zacentrovať, no jeho prihrávka skončila v bráne 1:0. O pár minút sa mladík Drnavy dočkal aj druhýkrát. Po rýchlo rozohratom aute šiel sám na brankára a zvýšil na 2:0. Každý si myslel, že Drnava v pohode zvládne zápas, ale zrazu sa koncentrácia hráčov vyparila. Najprv J. Kovács nahral hosťujúcemu kapitánovi Hricovi na samostatný nájazd a tak bolo 2:1, a o pár minút nato šokujúco zopakoval tento čin aj P. Kovács a z ničoho nič sa začínalo všetko odznova. Tréner Drnavy Bakoš bol veľmi sklamaný. Nerozveselili ho ani Emödi s K. Šoltésom, ktorí zahadzovali šance jedna radosť. A tak na prestávku sa šlo za stavu 2:2.
Drnava sa pozbierala na druhý polčas, a hostí si na svoju polku nepustili cez celú 45-minútovku. Avšak gólové trápenie pokračovalo, J. Kovács, Emödi, K. Šoltés  mohli kľudne rozhodnúť, no nie a nie. V 64. min však prišlo spasenie Maliňáka. Jeho delovka si našla konečne cestu do brány hostí. 3:2. O minútu nato už skóroval aj Vozár, dorážku strely R. Szöcsa poslal hlavou do siete 4:2. K. Šoltés sa tiež dočkal, a to hneď o ďalšiu minútu. 5:2. A skvelú 5-minútovku, za ktorú domáci skórovali až štyrikrát uzavrel gólom J. Kovács. 6:2. Hetrik sa podarilo zavŕšiť nakoniec B. Šoltésovi, ktorý stanovil aj konečné skóre 7:2.
F. Emodi
{jcomments on}

Čítať 1780 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:18

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!