nedeľa, 01 jún 2014 12:46

Cez nový portál skôr budete v Slovenskom raji

Napísal(a) MG-OD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

st vrajiLetná turistická sezóna v Slovenskom raji, okrem iného, priniesla so sebou aj nový internetový portál vraji.sk. Návštevníci tohto regiónu dostanú prostredníctvom stránky komplexné informácie z tohto nádherného na prírodu regiónu. Pre turistov je tiež k dispozícii mobilná aplikácia vraji pre užívateľov smartfónova tabletov. Informáciu o tom priniesla 1. júna 2014 TASR a s potešením ju vítame medzi nami. 
Z nej sa ďalej dozvedáme aj iné chvály, napríklad o tom, že v týchto dňoch prebieha v národnom parku oprava technických zariadení, opravená je už trasa Veľký Sokol, pracuje sa na Suchej Belej a nasledovať budú ďalšie časti Slovenského raja. Na letnú sezónu v rámci projektu švajčiarsko-slovenskej spolupráce pripravili okrem obnovy technických zariadení i obnovu prístreškov, odpadkových košov, lavičiek a ohnísk, realizuje sa tiež obnova značenia turistických chodníkovZároveň chystajú v Slovenskom raji aj regionálnu kartu zliav, čo uvítajú tí, ktorí sa chcú čo najviac o Slovenskom raji na vlastné oči i nohy dozvedieť. 

Na oficiálny začiatok letnej turistickej sezóny - 28. júna pripravili aj otvorenie nového Turistického informačného centra pri Dobšinskej ľadovej jaskyni s bohatým

sprievodným programom. Otvorenie spojili s akciou pre všetkých cykloturistov, pod názvom na Bicykli v raji. Návštevníci národného parku sa môžu v auguste tešiť na súťaž v pečení čučoriedkového koláča, ktorú OOCR pripravuje v spolupráci s obcou Telgárt. Informácie o ďalších podujatiach v regióne sa záujemcovia dozvedia práve na novej webovej stránke. Teda vítame Ťa www.vraji.sk a cíť sa medzi nami ako v raji. 

 

Čítať 2531 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:11

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!