×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/sirk/gulas
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/sirk/gulas
pondelok, 08 október 2012 22:51

V Sirku vo varení guláša súťažili nielen ženské, ale aj mužské družstvá a zacvičili si aj Zumbu Doporučený

Napísal(a) Členky Zumba Jelšava
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Na konci augusta 2012 sme sa zúčastnili v Sirku súťaže vo varení guláša, ktorá sa konala pod názvom SIRKOVSKÝ KOTLÍK 2012. Do tejto súťaže sa zapojilo 7 družstiev. Družstvá tvorili Sirkovčania, ale aj občania susedných družstiev: 1/ ZUMBA SIRK - vedúca: Gabriela Štrignerová, členovia: Renáta Steinerová, Gabriela Steinerová, Romana Michalová. 2/ ZUMBA JELŠAVA - vedúci Marian Gacko, členovia: Miriam Gacková, Stanislav Gacko. 3/ THREE-M - vedúci: Martin Belán, členovia: Michal

Ďurian, Miroslav Minka. 4/ GOLDÁŠ: vedúci - Ján Ziman, členovia: Ivan Mikušák, Daniel Ziman. 5/ SUN FLOWERS - vedúca: Mgr. Tatiana Belánová, členovia: Monika Bukovická, Alžbeta Belánová. 6/ BIMBO - vedúci: Peter Fakla, členovia: Daniel Fakla ml., Peter Kovalčík ml., Dušan Herich ml. 7/ HOMBRE -  vedúci: Michal Daniel, členovia: Peter Teličák, Roxana Semenčuková.Akcia sa uskutočnila vedľa futbalového ihriska, kde povzbudzovalo plno divákov, fanúšikov zo Sirka. 
Naše trojčlenné družstvo Zumba Jelšava predviedlo svoje kuchárske umenie. Samozrejme, my ostatné členky  Zumby sme riadne povzbudzovali a radili. A aká by to bola zábava, keby sme si nezacvičili  Zumbu? Počas varenia diskdžokej  pustil nám už známu hudbu, naše kolegyne zo Sirka a my sme sa zoradili na trávnik, tréner Zumby sa pripravil na pódiu  a cvičenie sa mohlo začať. Všetci ľudia sa zbehli okolo nás a tlieskali nám  do rytmu. Niektorí si vyskúšali aj cvičenie. Aj slniečko bolo zvedavé na naše cvičenie, lebo intenzívne žiarilo a ani na chvíľu sa neschovalo za oblaky.
Po cvičení súťažiaci  dovarili  guláš a každé  družstvo odovzdalo vzorku svojho  umenia porote, ktorá po dlhom ochutnávaní rozhodla. Naše družstvo „Zumba Jelšava“ sa umiestnilo na peknom štvrtom mieste. Akcia obce Sirk sa nám páčila, a preto sa zúčastníme aj na budúci rok.

Výsledky súťaže SIRKOVSKÝ KOTLÍK 2012

1. miesto: družstvo GOLDÁŠ 122 bodov
2. miesto: družstvo THREE-M 101 bodov
3. miesto: družstvo HOMBRE 95 bodov
4. miesto: družstvo ZUMBA JELŠAVA 89 bodov
5. miesto: družstvo ZUMBA SIRK 88 bodov
6. miesto: družstvo BIMBO 78 bodov
7. miesto: družstvo SUN FLOWERS 51 bodov
Cvičenky Zumby + MG

{gallery}obsah/sirk/gulas{/gallery}
{jcomments on}
 

Čítať 5999 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:00

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!