štvrtok, 08 november 2018 14:32

Na stolnotenisovom turnaji v Revúcej spoznali víťazov zo ZŠ I. B. Zocha

Napísal(a) Mgr. M. Pirochová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V Centre voľného času Revúca sa uskutočnilo 25.10.2018 obvodné kolo žiakov a žiačok ZŠ v stolnom tenise pre školský rok 2018/2019. Tohto turnaja sa zúčastnilo 5 družstiev chlapcov a 2 družstvá dievčat so svojimi vedúcimi s celkovým počtom 23 účastníkov zo ZŠ S. Tomášika Lubeník, ZŠ Sirk, ZŠ J. A. Komenského 1 Revúca, ZŠ Hviezdoslavova a ZŠ Ivana Branislava Zocha Revúca. Organizátori – CVČ Revúca pripravili toto podujatie na vysokej úrovni. Bolo zabezpečené občerstvenie pre športovcov, ako aj pre vedúcich družstiev a taktiež príjemná atmosféra dodala turnaju jedinečnosť. Zápasy sa odohrali na 2 víťazné sety a 4 víťazné zápasy, podľa pravidiel stolného tenisu.

ra stolny DSC 1002   ra stolny DSC 1004   ra stolny DSC 1006


V kategórii žiačok sa na prvom mieste umiestnili žiačky ZŠ I. B. Zocha v zložení Lenka Kožejová, Bianka Jungerová a Daniela Drábová. Na druhom mieste sa umiestnili žiačky zo ZŠ S. Tomášika Lubeník.

V kategórii žiakov to bolo o čosi napínavejšie. Hralo sa systémom každý s každým. Chlapci ZŠ I. B. Zocha v zložení Igor Zubák, Ján Švonavec a Lukáš Zubák si s prehľadom vybojovali prvé miesto. Tento ročník turnaja bol v niečom aj výnimočný. Bola totiž udelená aj mimoriadna cena pre najlepšieho hráča turnaja. Stal sa ním náš Lukáš Zubák. Na druhom mieste skončili žiaci zo ZŠ Hviezdoslavovej a tretí boli chlapci zo ZŠ S. Tomášika Lubeník.

Naše oba tímy - chlapci aj dievčatá postúpili do krajského kola v Kalinove, kde im všetci budeme držať palce, aby sa im čo najlepšie darilo.
Všetkým zúčastneným športovcom blahoželáme a prajeme veľa ďalších športových úspechov.

Mgr. M. Pirochová

 

Čítať 1611 krát Naposledy zmenené sobota, 10 november 2018 12:51

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!