piatok, 21 december 2018 15:31

Strieborné Vianoce v rodine Zocháčov Doporučený

Napísal(a) Mgr. Z. Jakubejová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Len raz v roku všetko stíchne a nadíde tá vzácna chvíľa, kedy Panna Mária Božieho Syna porodila. Tóny prekrásnej piesne Hallelujah v podaní žiačky Simonky Rusovej v sprievode Kevina Lázoka, ligotanie svetiel a vianočného stromčeka nám zvestovali príchod najkrajších sviatkov roka - Vianoc. V piatok, 21. 12. 2018, sa v MsDK v Revúcej konala slávnostná vianočná akadémia Základnej školy Ivana Branislava Zocha Strieborné Vianoce. Vo veľkej rodine Zocháčov sme privítali vzácnych hostí, milých rodičov, starých rodičov, žiakov a učiteľov, aby sme spoločne oslávili príchod Vianoc.

DSC 2238   DSC 2199   DSC 2180   DSC 2238
             
DSC 2077   DSC 2084   DSC 2130   DSC 2162

 

V nádhernom programe vystúpila viac ako polovica žiakov našej školy a bolo sa skutočne na čo pozerať. Vianočné vinše, piesne a posolstvá sa niesli celým programom. V scénkach sa žiaci zamýšľali nad šťastím, zmyslom Vianoc a prerozprávali nám aj biblický vianočný príbeh. Tancom zas vyjadrili svoj vzťah k folklóru, vlnili sa v rytmoch vianočných piesní, dokonca nám scénickým tancom dali najavo, že každý z nás je jedinečný.

Záver programu patril deviatakom, ktorí sa s nami rozlúčili pomalými tónmi piesne Oh Holy Night a nevystúpili sami, spolu s nimi si túto krásnu pieseň zaspievala aj naša pani riaditeľka - ich učiteľka angličtiny. Okrem toho, že krásne spieva, venovala nám všetkým slová chvály, vďaky a zaželala nám krásne a požehnané vianočné sviatky.

Mgr. Z. Jakubejová

 

Čítať 5104 krát Naposledy zmenené piatok, 21 december 2018 16:02

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!