piatok, 29 marec 2019 11:33

Zocháči úspešne ukončili projekt finančnej gramotnosti pre MŠ

Napísal(a) Mgr. Alžbeta Motyčková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V deň, keď v celej našej krajine učitelia oslavujú, zavládla príjemná atmosféra aj v areáli našej Základnej školy Ivana Branislava Zocha v Revúcej.
Tohtoročný projekt finančnej gramotnosti pre MŠ, s podtitulom „Darujme si chvíľku“, prešiel svoju cestu a jeho záverečnou zastávkou sa stal areál našej školy. Práve tento priestor sa totiž premenil na jedno veľké trhovisko. Žiaci našej školy sa zhostili úlohy predávajúcich výborne. Svojim zákazníkom sa prihovárali s úsmevom na tvári, vybavení boli aj veľkou dávkou ochoty vyjednávať, samozrejme k vzájomnej spokojnosti. Spokojnosť sa teda šírila akoby samovoľne vzduchom a neobišla ani kupujúcich predškolákov. Deti prechádzali pomedzi stánky a vyberali niečo, čo poteší nielen ich, ale často vyberali aj pre svojich blízkych.

Ponuka bola veľmi pestrá, preto bolo určite neľahké správne sa rozhodovať a sledovať pritom obsah svojich peňaženiek. Zarobené zocháče sa postupne míňali, no úmerne tomu sa všade navôkol násobila radosť.

Radosť z dobre vykonanej práce, radosť zo vzájomného obchodovania, radosť a spokojnosť na tvárach učiteliek zo svojich detičiek i radosť zo slniečka, ktoré príjemne dotváralo atmosféru tejto chvíle... Čo viac sme si mohli vo svoj sviatočný deň na záver vzájomne darovať?

Mgr. Alžbeta Motyčková

 

Čítať 1133 krát Naposledy zmenené sobota, 30 marec 2019 08:03

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!