×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/skola/zakladna/zocha/kalokagatia
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/skola/zakladna/zocha/kalokagatia
pondelok, 23 jún 2014 13:41

Putovný pohár primátorky mesta Revúca z KALOKAGATIE ostal Zochárom

Napísal(a) Andrea Tokárová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ra k2aV piatok 20.6. sa ako každoročne v rámci Dní mesta Revúca konala Atletická olympiáda žiakov revúckych škôl KALOKAGATIA. Po slávnostnom nástupe súťažiacich, ktorých na športovisko priviedli mažoretky a vlajkonosičky olympiádu slávnostne otvorila primátorka mesta MVDr. Eva Cireňová. Privítala takmer stovku účastníkov, desiatku rozhodcov a desiatky divákov a hostí. Športovci aj rozhodcovia zložili slávnostný olympijský sľub a tým sa súťaže mohli začať. 
XIV. ročník Atletickej olympiády bol ochudobnený o skok do diaľky, ktorý sa z dôvodu výstavby nových ihrísk nemohol uskutočniť, o rok by sa už ale táto disciplína mala opäť konať. 
Športovci z piatich revúckych škôl súťažili v krátkych behoch, dlhých behoch, v hode kriketovou loptičkou. Vyvrcholením súťaží boli štafetové behy. Všetky disciplíny prebiehali v štyroch kategóriách – mladšie žiačky, mladší žiaci, staršie žiačky, starší žiaci. 
Víťazstvo v tomto ročníku obhájila ZŠ I. B. Zocha, ktorej tak ostal Putovný pohár primátorky mesta Revúca. Druhé miesto obsadili žiaci ZŠ Hviezdoslavova a tretí skončili žiaci ZŠ Komenského. 

Po odovzdaní medailí a diplomov všetci spoločne Olympijský beh, čím podporili myšlienku olympionizmu. 
ZŠ I. B. Zocha ako každoročný organizátor tohto podujatia ďakuje nielen svojim športovcom za vynikajúci výsledok, ale aj učiteľom a žiakom školy, ktorí sa pričinili o bezproblémový priebeh akcie.
Rozsiahlu fotogalériu si môžete pozrieť tu:
Fotoreportáž z Kalokagatie v Revúcej

Mgr. Andrea Tokárová

{gallery}skola/zakladna/zocha/kalokagatia{/gallery}

 

Čítať 2170 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:42

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!