sobota, 02 apríl 2016 22:44

Úspešné investície pre ZŠ Ivana Branislava Zocha v Revúcej

Napísal(a) J. K.
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V duchu tradícií I. B. Zocha pokračujú projekty zamerané okrem iného na zdravý rozvoj duševného a telesného zdravia detí. Aj zriaďovateľ – Mesto Revúca – podporil úsilie školy o získanie dotácií na ich činnosť. O dotáciu z druhého vládneho sociálneho balíčka sa uchádzalo 448 škôl z celého Slovenska. Odborná komisia rozhodla, že dotácie na rekonštrukciu telocviční dostanie 203 škôl.

Sme radi, že medzi nimi je aj Základná škola Ivana Branislava Zocha v Revúcej. Tešíme sa, že deti dostanú príležitosť na ďalšie športové aktivity v rekonštruovanej Zocháči uspeli aj v iných projektoch, do ktorých sa prihlásili na základe zamerania školy.

Dobré nápady zúžitkovali v projekte COOP Jednota pod názvom „Nech sa nám netúlajú“. Z gemerského regiónu sme ako jediná škola vyhrali tento grantový program. Ďalším úspešným projektom bol projekt ?Tajný život vody“. Do tohto projektu bola vybraná Základná škola Ivana Branislava Zocha ako jediná škola z okresu Revúca. Stali sme sa pilotnou školou spolu s 20 základnými a strednými školami z celého banskobystrického kraja.

Tento vzdelávací program pripravili pre školy Centrum environmentálnej a etickej výchovy Živica, Stredoslovenská vodárenská prevádzková spoločnosť a s. a Podtatranská vodárenská prevádzková spoločnosť a. s..
J.K.

 

Čítať 2234 krát Naposledy zmenené sobota, 02 apríl 2016 23:02

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!