štvrtok, 16 november 2023 17:00

Tradično-netradičná stužková – na transfúzke Nemocnice Penta Hospitals Rimavská Sobota Doporučený

Napísal(a) B. Krejčíová
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

Študenti v rimavskosobotskej nemocnici tento rok opäť zažili už tradično-netradičnú stužkovú – na transfúzke. Nemocnica Penta Hospitals Rimavská Sobota pripravila pre maturantov ďalší špeciálny deň. Keďže november je obdobie stužkových slávností a osláv Dňa študentstva, v nemocnici sa rozhodli, že chcú pre maturantov pripraviť niečo špeciálne a ich symbolickú stužkovú chcú zachovať aj v krvi a aspoň takto im poďakovať za to, že myslia na ostatných. 

Tento nápad vznikol v sieti nemocníc Penta Hospitals SK ešte pred tromi rokmi v čase pandémie, keď maturanti nemohli zažiť skutočnú stužkovú. A pre veľký úspech u študentov sa z toho stala každoročná tradícia.

Slávnostne vyzdobené priestory, drobné darčeky, občerstvenie či deň voľna. To všetko čakalo na maturantov – prvodarcov, v rimavskosobotskej nemocnici 13. a 14. novembra. Za oba dni na transfúzke privítali až 42 študentov, ktorí svojím hrdinským činom ukázali, že majú odvahu a chuť pomáhať.

rs Študenti v Rimavskej Sobote zažili netradičnú stužkovú na transfúzke 2Všetky potrebné informácie nájdu darcovia krvi na stránke https://www.procare.sk/darujemkrv/.

 

Bianka Krejčíová 

PR špecialistka

Čítať 292 krát Naposledy zmenené nedeľa, 19 november 2023 17:02

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!