pondelok, 01 október 2018 14:32

Turistické informačné centrum v Revúcej oslávilo 10 rokov svojej činnosti Doporučený

Napísal(a) Katarína Kvetková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Vo štvrtok 27. septembra 2018 do historických lavíc opäť zasadli deti a žiaci a priestormi budovy Prvého slovenského gymnázia sa po celý deň ozývali detský smiech a vrava. To Turistické informačné centrum, ktoré sídli v historickej budove PSG na Muránskej ulici, oslavovalo 10. výročie svojho vzniku. Infocentrum, člen Asociácie informačných centier Slovenska, začalo vyvíjať svoju činnosť v auguste 2008. Odvtedy prešlo mnohými zmenami v oblasti poskytovaných služieb i materiálno-technického vybavenia a vynovenia priestorov. V deň svojich osláv organizátori podujatia otvorili pre návštevníkov dvere priestorov TIC-u, expozícií Múzea Prvého slovenského gymnázia a Parku národovcov. 

Tých menších návštevníkov privítal maskot TIC-u Tikáčik, ktorý im čo-to porozprával o činnosti centra, nechýbala ani skrátená lektorská prehliadka múzea, prechádzka v parku a samozrejme spomienka na tento deň v podobe malého darčeka. Starší návštevníci ocenili výstavu zo zbierky unikátnych dobových pohľadníc, možnosť vyraziť si pamätnú mincu, použiť príležitostnú pečiatku na pohľadniciach mesta a vychutnať si dobrú kávu v historických priestoroch.
Počasie všetkým prialo a o vydarenej akcii svedčí vyše 300 spokojných návštevníkov. Nuž poprajme Turistickému informačnému centru a jeho zamestnancom mnoho ďalších vydarených podujatí a spokojnosť turistov a návštevníkov so službami, ktoré poskytujú.
Text a foto: Katarína Kvetková, MsÚ Revúca -TIC

 

Čítať 1128 krát Naposledy zmenené utorok, 02 október 2018 19:19

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!