utorok, 05 marec 2019 13:00

Rožňavskí rockeri povstanú z popola! Doporučený

Napísal(a) PR management skupiny Massriot
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Robo Šimko a jeho skupina Massriot sú na scéne už 14 rokov a po menšej koncertnej prestávke, ktorú využili na tvorenie a vydanie albumov III a Niečo Sa Deje, vyrazili minulého roku na hneď 2 koncertné šnúry po Slovensku. Na jarnom Niečo Sa Deje Tour chlapci predstavili rovnomenný album, počas jesenného AutumnTour zavítali dokonca aj do hlavného mesta Veľkej Británie.

Kapelu bolo počas roka 2018 možné vidieť aj v rámci letných festivalov a iných podujatí, ako napríklad dni miest, obcí, jarmokov, atď. Partia rockerov okolo speváka známeho aj zo súťaže Slovensko Hľadá Superstar 3, ktorého ľudia mohli poznať aj ako Ropka z Rožňavy,

nelení ani tento rok a čím ďalej, tým viac koncertuje. Aj preto si pre svojich fanúšikov prichystala ďalšie turné s názvom Ako Fénix Tour.

„Na pomenovanie nového tour sme vyhlásili súťaž na sociálnej sieti a názov Ako Fénix sa nám páčil najviac. Je to názov jednej z piesní na našom najnovšom albume a nesie v sebe obrovské posolstvo, ktoré je jedným z hlavných ideí skupiny," povedal na margo názvu turné najnovší člen skupiny Massriot, basgitarista Michal Mitrík.

Turné si fanúšikovia skupiny budú môcť vychutnať v deviatich slovenských mestách a opäť aj na jednom zahraničnom koncerte v anglickom Londýne, čo z tejto rožňavskej skupiny robí úspešný vývozný artikel.

„Veľmi sa tešíme na naše turné, na ktorom opäť povstaneme z popola, ako legendárny Fénix. Tešíme sa na Londýn, ale nie menej aj na ostatné mestá, kde sme zvyknutí na úžasné publikum a takisto na dve nové koncertné zastávky - tentokrát zahráme aj v Spišskej Novej Vsi a Strážskom," poznamenal na záver líder skupiny, Robo "Ropko" Šimko.

rv Akofenix 1 page 001Zoznam koncertov v rámci turné Ako Fénix:

16.3.   ROŽŇAVA - 100p                                 06.4. STARÁ ĽUBOVŇA - Kolkáreň
23.3.   SPIŠSKÁ NOVÁ VES - eLAra   13.4. LONDON (UK) - Ahir Lorenzo's
29.3.   STRÁŽSKE - Lemon café   26.4. BRATISLAVA - Zbrojnoš
30.3.   REVÚCA - Mamut   27.4. NITRA - Music a cafe
05.4.   SABINOV - Zelený Strom   03.5. MICHALOVCE - Námestie

PR management skupiny Massriot

 

Kontakt:
PR management skupiny Massriot
Zoltána Fábryho 999/19
048 01 Rožňava

 

 

Čítať 1256 krát Naposledy zmenené streda, 06 marec 2019 17:03

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!