piatok, 28 marec 2014 18:35

Ocenenie ku Dňu učiteľov od ministra školstva našlo adresáta na Gemeri iba u jednej učiteľky

Napísal(a) teraz.sk
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

den ucitelov gorazdaDobrý učiteľ musí byť zapálený pre svoju prácu a musí mať veľmi rád deti, hovoria dlhoroční pedagógovia, ktorých v dnešný Deň učiteľov ocenil minister školstva Dušan Čaplovič. Veľké, Malé medaily sv. Gorazda a Ďakovné listy si dnes z rúk šéfa rezortu prevzalo celkovo 91 učiteľov a pracovníkov v školstve.
Minister školstva Dušan Čaplovič (Smer-SD) učiteľom poďakoval a požiadal ich, aby pre žiakov boli zázemím a druhou rodinou. „Buďte pre našich žiakov a mladú generáciu naďalej tou najlepšou druhou rodinou, ktorá dokáže deti podporovať, viesť a odovzdávať im nielen múdrosť v podobe poznatkov a zručností, ale aj správne postoje a všetko, čo budú v živote potrebovať,“ adresoval oceneným učiteľom. Rodičov poprosil, aby učiteľom a vychovávateľom pomáhali, vážili si ich a svoje deti viedli k úcte k pedagógom. 
Veľkú medailu sv. Gorazda udelili spolu 35 pedagógom, malú medailu 32 a Ďakovné listy dostali 24 učitelia a pracovníci v školstve. Okrem medailí dostali aj symbolické finančné ocenenie. 
Z regiónu Gemera ministra školstva SR oslovila práca iba jednej učiteľky Mgr. Moniky Podolinskej zo Základnej školy Muránska Dlhá Lúka v okrese Revúca, ktorá si v Bratislave prevzala

Ďakovný list ministra udelený za dlhoročnú úspešnú pedagogickú a riadiacu prácu so žiakmi z marginalizovaných komunít.

(Zdroj: teraz.sk)

 

Čítať 2758 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:33

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!