nedeľa, 18 august 2013 21:57

Dva pohľady na futbalové zápasy druhej triedy

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Čoltovo - Lipovník 4:6 (2:5). Na katastrofálnom teréne sa odohrával zápas 2. kola II. triedy medzi Čoltovom a nováčikom súťaže Lipovníkom. Starší a skúsenejší hostia veľmi múdro hrali v horúčave, šetrili silami a ich kombinácie stále volali po góle. Skóre otvoril Kerekes a Zagiba hneď nato zvýšil. 0:2. Tieto góly prebrali domácich, ktorí znížili na 1:2. Avšak prestrelka sa len teraz začala. Kerekes svojou šikovnosťou opäť zvýšil na dvojgólový rozdiel. Iskierku nádeje vyvolal ďalší gól Čoltova na 2:3, ale v prvom polčase to bolo z ich strany všetko. Hostia dvoma gólmi do šatne si zabezpečili bezpečný výsledok. 2:5. Opäť Zagiba mieril presne a Kerekes zavŕšil svoj hetrik.
V druhom polčase sa už hostia stiahli a hrali na brejky. Aktívnejší domáci znížili na 3:5, ale v zápäti opäť zazmätkovali pred svojou bránou a Zagiba tiež strelil svoj hetrik. Do konca stretnutia padol už len jeden gól a to do brány Dányiho. Konečný výsledok 4:6. Diváci sa dali narátať na jednej ruke, zápas rozhodoval L. Gyenes dobrým výkonom na čiare s Czakoim.
Zostava Lipovníka: Dányi - Szucs R. ml., Zubko, Zagiba, Barczi,

Németh, Kerekes, Kasper, Lázár, Kelemen, Dávid

Pača - Krh. Dlhá Lúka B 3:1 (2:1). Pača len v 2. kole vstupovala do diania II. triedy, hostia už mali úspešný vstup za sebou, keď v 1. kole vyhrali nad Kružnou 4:1. Avšak nedeľa teraz nebola pre B-čko Dlhej Lúky šťastnou. Na zápas pricestovali bez brankára a len 11. Preto veľmi nepríjemné bolo, keď v 15. minúte sa zranil hosťom Klárik. Domáci to využili a Gyulkáš svoj nájazd premenil. 1:0. Hostia mali problém udržať loptu v útočnom pásme Pače a preto domáci stále hrozili. Na 2:0 nešťastne zvyšoval Luspaj, hosťujúci obranca vlastným gólom. Našťastie jeden hráč B-čka, Csobádi nakoniec dobehol na zápas a to pomohlo aj hosťom. Z nich Gorgei mal najprv obrovskú šancu, ale v nájazde na brankára z uhla nenašiel recept. Skúsený Csobádi, ktorý najprv meškal, sa stal hrdinom, keď prekrásnym volejom z 20 metrov znížil na 2:1 a nastavil tak aj polčasový výsledok. Žiaľ 2. polčas sa opäť nezačal pre hostí dobre, keď si Žiga nabehol na center Gajdoša, najlepšieho hráča zápasu a bolo 3:1. Gorgei mal opäť veľké možnosti na skorigovanie stavu, ale nie a nie nájsť presnú mušku. Ulman trafil o pár minút nato brvno. Štvrťhodinku pred koncom tréner hostí oživil svoj káder striedaním brankára, do brány šiel hráč z poľa, najlepší hráč hostí A. Emodi (kvôli zraneniu) a do poľa namiesto neho šiel doterajší brankár F. Emodi. Práve on a Gorgei ešte mali možnosť skórovať, ale stav zostal nezmenený 3:1. Hralo sa pred 80 divákmi, zápas rozhodoval Potymák na čiare s T. Gyenesom.

Zostava hostí: Florián Emodi - Adrián Emodi, Ulman, Dávid Klárik, Róbert Klárik (Csobády), Šinglár, Podraczky, Kórintuš, Luspaj, Gorgei, Plichta
Florián Emodi

 

Čítať 7010 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:15

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!