streda, 16 október 2013 11:03

Brány Základnej školy Ivana Branislava Zocha v Revúcej otvoria v sobotu nielen pre žiakov

Napísal(a) Mgr. Andrea Tokárová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Brány Základnej školy Ivana Branislava Zocha v Revúcej sa v sobotu 19. októbra 2013 otvoria nielen pre jej žiakov, ale aj pre širokú verejnosť. Pedagógovia a žiaci v spolupráci s Radou rodičov pripravili bohatý program v rámci Európskeho dňa rodičov a škôl.
V úvode akcie budú slávnostne pasovaní prváci, po pasovaní sa začne program, v ktorom si určite každý nájde to svoje. Žiaci školy predstavia svojich domácich miláčikov – každý žiak mal možnosť prihlásiť svojho miláčika do súťažnej prehliadky. Každý účastník Európskeho dňa rodičov a škôl okrem malého darčeka pri vstupe obdrží aj lístok s platným hlasom, ktorý môže odovzdať jednému z domácich miláčikov.

Žiaci nižších ročníkov si budú môcť zasúťažiť v rôznych disciplínach spolu so svojimi rodičmi, môžu si vytvoriť pekné darčeky v tvorivých dielňach, budú mať aj možnosť zoznámiť sa s penovou pečiatkovou technikou, ktorú im ukáže prizvaná odborníčka. Tiež si budú môcť nechať namaľovať rôzne motívy na tvár, ale aj vymeniť a získať tak chýbajúcich šmolkov, či dinov v Šmolkoburze a Dinoburze.

Starší žiaci budú súťažiť v Pevnosti Boyard, každú triedu bude zastupovať päťčlenné družstvo zložené z troch žiakov a dvoch rodičov. Budú plniť rôzne úlohy a získavať postupne kľúč k rozlúšteniu hádanky.
Tí, ktorí nebudú súťažiť v Pevnosti, si môžu zaspievať v karaoke štúdiu, ktoré bude k dispozícii. Samozrejme, aj starším žiakom budú určené tvorivé dielne.
Pre rodičov, ktorí nebudú súťažiť je pripravená prehliadka inovatívnych kancelárskych potrieb spoločnosti Activa, ukážky líčenia produktami Oriflame, či ukážka ošetrovania rúk produktami Mary Kay.
Všetci účastníci sa budú môcť občerstviť v bufete, kde bude podávaný čaj a káva a k tomu koláčik zdarma. Samozrejme, organizátori mysleli aj na chutný obed – už od rána bude na dvore rozvoniavať variaci sa kotlíkový guláš a pre vegetariánov, či milovníkov zemiakov sa budú piecť zemiakové placky.
Po vyhlásení výsledkov súťaží a odovzdaní vecných cien bude určite každý v napätí sledovať žrebovanie tomboly. Prvou cenou je novinkový tablet Prestigio. V tombole sa bude celkovo losovať viac ako 20 cien, medzi ktorými budú nielen vecné ceny, ale aj služby – napr. poukážka na celkové vyšetrenie zdravotného stavu špeciálnym prístrojom, poukážka na masáž, či slávnostný účes.
Záver akcie bude patriť už tradičnej Šarkaniáde, preto si so sebou nezabudnite priniesť šarkanov.
Príďte s nami stráviť sobotné dopoludnie a zažiť rodinnú atmosféru našej nie veľkej, ale o to družnejšej školy.
Mgr. Andrea Tokárová

 

 

 

Čítať 3011 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:10

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!