utorok, 21 január 2014 23:07

Už je spustené HLASOVANIE ZA LOGO regionálnej značky miestnych produktov GEMER-MALOHONT

Napísal(a) Ing. Miroslava Vargová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

vt logo-gmV súčasnosti sa stále ešte aj vy môžete aktívne zapojiť do tvorby loga regionálnej značky a zahlasovať za motív, ktorý by bol podľa vás najvhodnejší pre označenie kvalitných výrobkov a služieb z regiónu Gemer - Malohont. Organizátori pripravili preto hlasovanie prostredníctvom internetu na stránke: www.regionalnaznacka.dotaznicek.sk, ktoré potrvá až do 3. februára 2014.
K regionálnym značkám HONT, PODPOĽANIE, PONITRIE a MALODUNAJSKO - GALANTSKO tak aj vďaka vám pribudne v tomto roku ďalšia značka: GEMER - MALOHONT. Logo značky bude reprezentovať nielen kvalitné výrobky a služby, ktoré ňou budú označené, ale aj región Gemer - Malohont ako celok.
Aby dostatočne vystihovalo tento región a aby sa s ním stotožnilo čo najviac ľudí, pokračuje Miestna akčná skupina (MAS) MALOHONT vo verejnej diskusii k tvorbe loga regionálnej značky, a to verejným hlasovaním, do ktorého sa môžete zapojiť aj vy.
Logo značky bude spracované profesionálnym grafikom a bude pozostávať z názvu "Regionálny produkt GEMER - MALOHONT" a z grafického motívu, ktorý získa najviac vašich hlasov. 

vt titulka-k-dotazniku
Od 02.12.2013 do 15.01.2014 ste mali možnosť poslať nám svoj tip na symbol (vyjadrený slovne), ktorý by mal byť znázornený v logu regionálnej značky pre produkty a služby z regiónu Gemer - Malohont. Túto možnosť využilo 23 ľudí žijúcich alebo pochádzajúcich z tohto regiónu, resp. tých, ktorí majú k nemu kladný vzťah.
Dokopy sme prijali tipy na vyše 60 motívov. Niektoré z nich sa opakovali, resp. boli podobné natoľko, že sme ich zoskupili do 29 možností, ktoré sú na výber vo verejnom hlasovaní. Niekoľko motívov nám bolo zaslaných aj v grafickej podobe, avšak vzhľadom na to, vt banner-na-web-hlasovanieaaby sme neovplyvňovali hlasovanie, zaradili sme ich medzi spomínané možnosti len v slovnom vyjadrení. Dva návrhy (klas a mlynské koleso) neboli do hlasovania zaradené, nakoľko tvoria logo iných, dnes už existujúcich regionálnych značiek.
Ďakujeme všetkým, ktorí nám zaslali svoje tipy, ako aj tým, ktorí sa rozhodnú hlasovať pre jeden alebo viac motívov. 

HLASUJTE TU !

 

Ing. Miroslava Vargová

manažérka MAS MALOHONT

 

 

 

Čítať 4794 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:56

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!