×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/honce/cesta
JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/honce
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/honce/cesta
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/honce
utorok, 09 jún 2015 18:30

V Honciach na Deň obce si pripomínali aj šesťstodeväťdesiate siedme výročie prvej písomnej zmienky

Napísal(a) Monika Paličková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

honce den obca 1aTak ako každý rok aj tento sme pripravili pre našich občanov slávnosť - Deň obce. S prípravami sme začali už v piatok a to výzdobou obce. Potom prišla krásna slnečná sobota 6. júna 2015. Slniečko hrialo hneď od rána a prispievalo k dobrej nálade.
V obci vyhrával rozhlas a v kultúrnom dome sa pripravovali oslavy 697. výročia prvej písomnej zmienky o našej obci. Oslavy Dňa obce sa začali o 16.00 hodine popoludní v spodnej sále kultúrneho domu. Po príhovore starostky obce kultúrny program otvorila naša ženská spevácka skupina Genšenky, po nich vystúpila a pozdravila náš sviatočný deň susedná FS Bystränky z Rožňavského Bystrého a program ukončila znova naša ženská spevácka skupina Genšenky.
Program bol zábavný a veselý, o čom svedčil aj častý potlesk divákov.
Po krásnom a bohatom programe sme aj vyhladli a pochutili sme si na vynikajúcom guláši, ktorý sme "spláchli" pivkom, alebo malinovkou.
Slávnosť ďalej pokračovala vyžrebovaním tomboly, na ktorú už všetci netrpezlivo čakali a do rána sme sa potom zabávali na disko zábave, kde nám do tanca zahral DJ Zsilla.

Táto naša slávnosť bola veselá a dúfam, že tí ktorí sa jej zúčastnili boli spokojní a budú na ňu spomínať.
Na záver mi dovoľte snáď už len poďakovať sa všetkým, ktorí sa postarali o to, aby sa vôbec táto akcia mohla uskutočniť. Poďakovanie patrí všetkým spoluobčanom, ktorí túto akciu pripravovali a zveľaďovali kultúrny dom, ale aj všetkým účinkujúcim v programe, za krásny zážitok. A v neposlednom rade mi dovoľte poďakovať sa našim sponzorom, ktorí neváhali a prispeli rôznymi cenami do bohatej tomboly: Agrospol Honce, s.r.o., Brantner Gemer, s.r.o. Rimavská Sobota, VSK Mineral Košice, Euris - Peter Glassa, Lesná spoločnosť Honce, Potraviny Roberta - Kvetka Denešová, Free zona, s.r.o. Rožňava, Eurobus a. s. dopravná spoločnosť Rožňava, Firma KUSZTVAN, Rožňava, Kvetinárstvo Mirka, Rožňava, Ondrej Kalina - Stolárska a drevárska výroba, Štítnik, p. Ján Gallo Bagáč, p. Jaroslav Strelka ml., p. Attila Ragyina, p. Jozef Fandák a obec Honce.
Monika Paličková,
starostka obce Honce

 

[cincopa A0PAlqM-BEM5]

 

Čítať 3691 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:57

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!