×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/honce
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/honce
streda, 16 jún 2010 23:42

V Honciach sa pripravujú v túto sobotu 19. júna osláviť Deň obce

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V obciach horného Gemera sa rozbieha nová tradícia organizovania Dní obcí. Popri väčších mestečkách sa pridávajú  väčšie, či menšie obce. Tentoraz sa podujali zorganizovať takéto podujatie v Honciach. Malá obec, ale so šikovnými ľuďmi, ktorí v nej bývajú i pracujú. Počasie sa ukazuje, že im nebude priať, ale na to majú kultúrny dom, ktorý ich vďačne prichýli a bude im zrejme musieť vystačiť, aby sa v sobotu 19. júna 2010 o 16.00 hodine mohli stretnúť na kultúrnom podujatí nielen obyvatelia obce, ale aj tí, ktorí majú korene v tejto obci pod Plešivskou planinou. Tých, ktorí prídu, čaká bohatý kultúrny program a zrejme i nie jedno prekvapenie v podobe rodákov, ktorí sa z času na čas ukážu v rodnej obci, alebo možno už dávno v nej neboli.

Všetkých pozývajú pozvánkou s prianím pekných zážitkov.
Starostka obce Honce pani Monika Paličková k tomu dodala: „Oslavy Dňa obce organizujeme už po štvrtýkrát. Máme pripravený kultúrny program, a to vystúpenie súboru Lehoťanka z Čiernej Lehoty.  V programe vystúpia aj deti zo ZŠ v Rožňavskom Bystrom, kam chodia aj deti od nás a taktiež zaspieva aj náš ženský spevokol niekoľko ľudových piesní. Pripravené sú aj rôzne súťaže pre deti, nakoľko sme tohto roku nerobili Deň detí. Rátali sme aj s občerstvením pre účastníkov v cene 1 eura, ktoré zahŕňa guláš a pivo resp. kofolu - kto si čo vyberie. A nakoniec, kto bude chcieť, môže sa zabaviť na diskozábave, na ktorú je voľný vstup. Občerstviť sa budú môcť v bufete. Predchádzajúce roky sme Deň obce mávali na ihrisku, ale počasie nám veľmi neprialo. Teraz sme sa podujatie rozhodli preložiť do kultúrneho domu aj z toho dôvodu, že ihrisko je veľmi rozmoknuté od tých dažďov."
16.6.2010
{gallery}kultura/honce{/gallery}
{jcomments on}

Čítať 4214 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:57

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!