pondelok, 11 február 2013 18:08

Zasadalo rozšírené Predsedníctvo okresnej rady JDS v Revúcej Doporučený

Napísal(a) Zuzana Homoliaková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dňa 28.1.2013 sa zišlo rozšírené Predsedníctvo okresnej rady JDS v Revúcej. Na zasadnutí P-OR JDS podpredsedníčka OO JDS Ž. Rekenová privítala pozvaných hosti: poslankyňu BBSK a primátorku Revúcej E. Cireňovú, poslanca BBSK J. Šeševičku, primátora Jelšavy M. Kolesára, starostu  Mokrej Lúky a predsedu OO SMER SD J. Laššana, starostu Lubeníka Ľ. Kisela a starostu  Muránskej Dlhej Lúky M. Nosku. Zároveň privítala: I. Kvetku,  vedúceho odboru školstva a kultúry pri MÚ

a riaditeľa MsKS Revúca, šefredaktorku RL K. Kvetkovú, zástupcov  podnikov  za SMZ, a.s. J. Wožniakovú, za Brantner Gemer s.r.o. J. Sisika, za BH M. Brdárskeho, poslanca MÚ, za ZŠ Komenského A. Ružiakovú, zást. riaditeľa školy,  Za MsKS Revúca J. Gorela.
S Plánom činnosti  OO JDS na rok 2013 oboznámila prítomných predsedníčka Z. Homoliaková a zároveň vyhodnotila celookresné akcie za rok 2012. Poďakovala sa za spoluprácu a pomoc pri organizovaní akcií: Regionálnej prehliadky speváckych súborov seniorov v Revúcej, nultého ročníka OŠHS na ZŠ Komenského v Revúcej, 12. OTZS v Mur. Dlhej Lúke, garantom ktorých boli BBSK, mesto Revúca, obec Mur. Dlhá Lúka a OO SMER SD Revúca. Veľkou mierou k zdarnému priebehu prispeli J. Šeševička, SMZ, a.s. Jelšava, Brantner Gemer s. r. o. , MsKS Revúca a ZŠ Komenského Revúca.
Garantom projektov podaných na BBSK na  rok  2013  sú mesto Jelšava – Stretnutie troch generácií pri pesničkách a tancoch, obce  Lubeník – Ukáž čo vieš,  Muránská Dlhá Lúka – 1. OŠHS, Mokrá Lúka – 13. OTZS. V mene všetkých seniorov okresu sa poďakovala predsedníčka OO JDS primátorom, starostom, poslancom BBSK a sponzorom, ktorí prisľúbili spoluprácu a pomoc i v tomto roku.
Zuzana Homoliaková



{jcomments on}

Čítať 2939 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:06

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!