sobota, 06 december 2014 10:36

Posedenie pri Vianočnej kapustnici

Napísal(a) Ján Málik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ra kapustnica-11aAk by si niekto myslel, že revúcki zdravotne postihnutí a dôchodcovia trávia predvianočný čas štrikovaním, pečením koláčikov a sledovaním správ o počasí a nekonečných seriálou tak sa veľmi mýli.
Dňa 3.12.2014 v popoludňajších hodinách Občianske združenie zdravotne postihnutých v Revúcej a Základná organizácia jednoty dôchodcov na Slovensku v Revúcej zorganizovali v Dome kultúry posedenie pri Vianočnej kapustnici. Stretnutie otvoril príhovorom p. Kubaško. Vzácne stretnutie v čase adventu, ale aj pri príležitosti medzinárodného dňa zdravotne postihnutých pozdravili hostia: primátorka mesta Revúca MVDr. Eva Cireňová, Ing. Borošová, vedúca oddelenia služieb obyvateľstvu z Mestského úradu v Revúcej, Mgr. Péliová zo ZOS CILKA, JUDr. Čillík, majiteľ CK GEMKO.
Krásneho popoludnia sa zúčastnilo viac ako 80 ľudí dobrej vôle z Revúcej a mimo nej. Ondrejovské zvyky predviedol súbor Lykovček. Členovia spevokolu Úsvit zaspievali niekoľko pesničiek zo svojho bohatého repertoáru. Pri skvelej kapustnici a vynikajúcej hudbe čas ubiehal veľmi

rýchlo.

Naša vďaka patrí hlavnému kuchárovi p. Laskovskému, hudobníkovi Tiborovi Fabovi a všetkým tým, ktorí tam boli.
Text Ján Málik
Foto Peter Poboček

[cincopa AACA0McMSdd2]

 

Čítať 2836 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:37

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!