×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/jelsava/jds/12
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/jelsava/jds/12
sobota, 09 november 2013 22:40

Karol Urbanec a Jelšava

Napísal(a) ocvk a mm jelsava
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Pri príležitosti 100. výročia narodenín Karola Urbanca, bývalého dlhoročného riaditeľa základnej školy, usporiada v piatok 15. 11. 2013 Osvetové centrum vyšehradskej kultúry Jelšava a Mestské múzeum Jelšava vo svojich priestoroch spomienkové popoludnie pod názvom Karol Urbanec a Jelšava. Program podujatia: 14.00 hod – položenie kytice kvetov na hrob pána Urbanca na cintoríne v Revúcej, 15.00 hod – spomienkové popoludnie v OCVK Jelšava a MM Jelšava. Na toto podujatie pozývame širokú učiteľskú verejnosť, ktorá prišla do styku s pánom Urbancom, ako aj bývalých spolupracovníkov vo verejno-prospešných a spoločenských organizáciách v meste Jelšava i v okolitých obciach. (Mgr. O. Belica, Mgr. O. Mladší).
Poznámka: OCVK Jelšava a MM Jelšava prosia tých, ktorí majú nejakú písomnú resp. fotografickú spomienku na Karola Urbanca, aby ju doručili do inštitúcií vopred, alebo v deň spomienky.


Tešíme sa na Vašu účasť.

 

Čítať 4283 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:23

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!