×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/tornala
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/tornala
utorok, 19 jún 2012 10:35

Otvorenie prírodného kúpaliska v Tornali ochutili súťažou vo varení gulášu Doporučený

Napísal(a) Mgr. Z. Homoliaková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Krásny letný deň 13.6.2012 bol ako stvorený na otvorenie prírodného kúpaliska v Tornali v miestnej časti Králik. Je už tradíciou, že tento deň je spojený so súťažou vo varení gulášu. Toho roku sa tejto súťaži zúčastnilo 20 družstiev. Medzi súťažiacimi boli aj tri družstvá seniorov: ZO JDS Tornaľa, Klub dôchodcov z Tornale a ZŤP z Tornale, družstvá z okolitých dedín, ale aj z Popradu Popradské svište. Pohoda pri varení gulášu bola vynikajúca, čakanie na guláš si spríjemňovali posedením pri napečených koláčoch a posluchom reprodukovanej hudby. Na prvom mieste sa umiestnili všetky tri družstva seniorov. ZO JDS varil „bab guláš“, Klub dôchodcov – klasický guláš a ZŤP guláš z diviny.

Mesto ocenilo všetkých súťažiacich vecnými cenami. Je pozoruhodné, že seniori sa každoročne zúčastňujú na súťažiach poriadaných mestom a varia guláš pre všetkých a tým umožňujú stretávanie členov pri takýchto príjemných podujatiach. Po vyhodnotení pokračovali oslavy kultúrnym programom.
Mgr. Z. Homoliaková
Foto: Ján Pullman

{gallery}obsah/tornala{/gallery}
{jcomments on}


 

Čítať 4966 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:34

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!