×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/matica/rv/dms
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/matica/rv/dms
štvrtok, 08 december 2011 16:41

Pomôžte pred Vianocami spolu s Nadáciou Tesco centíkom pre našu Rehamentu Doporučený

Napísal(a) Ing. Erika Vanyová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Slovenská humanitná rada zorganizovala aj v závere tohto roka vianočnú dobročinnú zbierku s názvom „Pomôžte spolu s nami,“  ktorá sa uskutočňuje v spolupráci s významným partnerom SHR – Nadáciou Tesco. Už  10. ročník tejto tradičnej verejnej finančnej zbierky, ktorú povolilo Ministerstvo vnútra SR, sa začal 24. novembra 2011.  Zbierka potrvá do konca tohto roku. Zúčastnené miestne neziskové organizácie a ich dobrovoľníci zbierajú finančné prostriedky v 41 neobchodných priestoroch v obchodoch spoločnosti Tesco Stores SR, a.s. do označených a uzavretých prenosných pokladničiek. Osoba,  poverená vykonaním zbierky, sa na požiadanie preukáže písomným poverením,

podpísaným oprávnenými zástupcami občianskeho združenia a opatreným odtlačkom jeho pečiatky. Každý, kto sa rozhodol prispieť a venuje svoje darované prostriedky do tejto zbierky, ich dáva v prospech ľudí, ktorí sa ocitli v núdzi, alebo sú zdravotne postihnutí či sociálne znevýhodnení a odkázaní na pomoc iných ľudí. Darované prostriedky budú venované na dobročinné účely priamo v tom danom meste, kde budú vyzbierané.
V Rožňave sa na Vás tešia (8., 9., 10., 11.  - XII. , a 15., 16., 17., 18. – XII. 2011) členovia Občianskeho združenia REHAMENTA Rožňava (AMALIA – DSS) spolu so študentmi Vysokej školy zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety a SZŠ. Vyzbierané finančné prostriedky budú použité na úpravu exteriérov budovy na Šípkovej 2, nákup výtvarných potrieb na ergoterapiu a na kreatívne kurzy pre verejnosť v budúcom roku.
Tento „lokálny princíp“ sa počas minulých ročníkov zbierky veľmi osvedčil a zúčastnené neziskové organizácie a občianske združenia ho vítajú. Dobrovoľníci zo zúčastnených občianskych združení,  neziskových organizácií a nadácií, ktorí sa prihlásili do zbierky, sú dobre pripravení na toto podujatie. Zbierka sa koná v neobchodných priestoroch obchodných domov, supermarketov a hypermarketov TESCO v nasledujúcich mestách:  Košice (OD a hypermarket), Košice – Nad jazerom, Michalovce, Prievidza, Trenčín, Levice, Nitra, Nové Zámky, Bratislava – Zlaté piesky, Bratislava – Lamač, Bratislava – Podunajské Biskupice, Banská Bystrica, Pezinok, Poprad, Prešov, Trnava, Žilina, Vranov nad Topľou, Humenné, Partizánske, Dolný Kubín, Rožňava, Brezno, Žiar nad Hronom, Bánovce nad Bebravou, Ružomberok, Prešov – VUKOV, Dunajská Streda, Liptovský Mikuláš, Senec, Krupina, Zvolen, Zvolen – Sekier, Devínska Nová Ves, Malacky, Sečovce, Kolárovo.
Predvianočná zbierka „Pomôžte spolu s nami“ sa skončí 31. decembra 2011. Jej vyúčtovanie predloží Slovenská humanitná rada Ministerstvu vnútra  SR do konca januára 2012 a výsledky zbierky budú zverejnené v médiách v stanovenom termíne.
Všetkým darcom vopred srdečne ďakujeme.
Ing. Erika Vanyová, predsedníčka OZ,
Mgr. Igor Lada, riaditeľ AMALIA - DSS
{jcomments on}

Čítať 3050 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:37

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!