×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/foto/letne
JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/kniha/
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/foto/letne
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/kniha/
utorok, 28 jún 2011 08:48

Letné kino v rožňavskej hvezdárni začína svoju sezónu 30. júna veľkofilmom BATHORY Doporučený

Napísal(a) Helena Novotná
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Leto je tu, o niekoľko dní začínajú prázdniny. Mnohí si  možno kladú  otázku, čo s voľným časom počas letných večerov? Pokiaľ ste v  blízkosti Rožňavy, tak majte na pamäti, že v rožňavskej hvezdárni opäť bude príjemne, romanticky a vzrušujúco veselo. Ponúkame vám slnko,  more, smiech a strach, exotiku aj jemnú erotiku, príbehy  tajomné, dramatické, strašidelné a neskutočné... Toto všetko na filmovom plátne počas štvrtkového a občasného piatkového letného kina! Keďže k dobrému filmu neodmysliteľne patria aj dobrôtky - limonáda, čipsy, keksíky a nanuky, tak v našom letnom kine nebude chýbať ani stánok s občerstvením.


Kino začíname 30. júna 2011 po zotmení o 21.00 hodine najdrahším a  najväčším filmom v dejinách slovensko-českej kinematografie režiséra Juraja Jakubiska BATHORY. Príďte sa pozrieť na strhujúci, krvavý  príbeh Čachtickej pani - grófky Alžbety Báthoryovej, ktorá sa podľa povesti kúpala v krvi panien.
Gemerské osvetové stredisko v spolupráci s amatérskym filmovým klubom  Gemerfilm vás srdečne očakáva každý štvrtok po zotmení v areáli  rožňavskej hvezdárne, kde po projekcii filmu budete mať možnosť profesionálnymi ďalekohľadmi pozorovať oblohu a  pokochať sa vesmírnym  divadlom, ktoré vám ponúka letná nočná obloha.
Vstupné: 1 € (vrátane astronomického pozorovania s odborným výkladom). Prijímame aj kultúrne poukazy.
O programe letného kina vás budeme priebežne informovať aj na oficiálnej stránke Gemerského osvetového strediska www.gos.sk,  filmového klubu www.gemerfilm.com, na stránkach našich mediálnych  partnerov Virtuálne sa môžeme stretnúť aj  na sociálnej sieti Facebook  (Gemerské osvetové stredisko), kde si s vami hodíme reč o kine, filme, kultúre, či o našich ďalších aktivitách.
Kontakt: Gemerské osvetové stredisko, Betliarska 8, Rožňava - Anežka Kleinová -
,  č. tel. 058/732 42 58.
Mgr. Helena Novotná
riaditeľka Gemerského osvetového strediska

{gallery}kultura/foto/letne{/gallery}

Čítať 3124 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:25

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!