streda, 09 jún 2010 10:41

Blížia sa parlamentné voľby 2010 a s nimi rastie aj snaha o získavanie podpory voličov

Napísal(a) Ladislav Fabián
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Vážení Gemerčania! V týchto dňoch sa zvádza boj jednotlivých politických strán o získanie podpory občanov-voličov, ich preferenčných hlasov v prospech jednotlivých politických strán. Z pohľadu tých, ktorým jednotliví kandidáti pomohli a pomáhajú je pán Ladislav Gažík, kandidujúci za ĽS-HZDS, číslo 8, pod poradovým číslom 144, ktorý si nezakladá na predvolebných sľuboch, ale v čase, keď celý svet je v kríze, realizuje a podporuje kultúrno-spoločenské aktivity seniorov  - zorganizoval zájazd do Vysokých Tatier, výjazdové zasadnutie Krajskej organizácie dôchodcov na Hrádku, spojenú s návštevou Ochtinskej aragonitovej jaskyne, podporil významne 10. výročie vzniku JDS v Rakovnici a je nápomocný pri organizovaní akcií, ktoré sa uskutočnia - športové hry seniorov okresu Rožňava, prehliadka speváckych súborov okresu a rôzne aktivity organizované dôchodcami

v okrese. Toto si veľmi ceníme a očakávame, na základe dohovoru o spolupráci, takúto spoluprácu aj naďalej, nehľadiac na výsledky volieb.
Preto na Vás apelujeme a prosíme Vás, aby ste zvážili odovzdanie svojho hlasu tomu, kto Vám pomôže a nie tomu, kto Vám sľubuje. Pán Gažík je nádej pre okres vo všetkých oblastiach a veríme, že naša podpora jemu, prispeje k zachovaniu zdravej a prosperujúcej spolupráci všetkých seniorov. Je to náš rodák, žije v Rožňave a pomáha bez protihodnôt. Nemá heslo: niečo za niečo. Zvážte!
9.6.2010
Mgr. Ladislav Fabián, Rakovnica

Čítať 3222 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:10

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!