×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/roznava/gos/cipka
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/roznava/gos/cipka
utorok, 03 december 2013 17:19

Buďte iný, jedinečný, originálny s darčekovým čitateľským preukazom pre najbližších

Napísal(a) Tatiana Bachňáková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

rv darcekovy preukaz1a(Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave – tlačová správa) – Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja má pre svojich priaznivcov aj v poslednom mesiaci kalendárneho roka prekvapenie. Od 2.12.2013 do 20.12.2013 môžu záujemcovia prísť do knižnice pre originálny darček v podobe čitateľského preukazu pre svojich najbližších, rodinných príslušníkov, či priateľov. Od tých najmenších až po dospelých. 
Vianočné sviatky sa pomaly blížia a s nimi aj myšlienky o tom, s čím prekvapiť svojich blízkych a priateľov. Darček je známkou toho, že nám na niekom záleží. 
„...nezháňaj mi nové svetre, obleky a košele, vystačím aj s tým čo mám, počkaj kým ich zoderiem. Nevnucuj mi nohavice, topánky či tenisky, mám ich aj tak plnú skriňu, ako playboy parížsky. Nesnívaj už o kabáte najnovšieho strihu. Keď mi radosť urobiť chceš, kúp mi radšej knihu“ určite ste si spomenuli po prečítaní týchto slov, že to spieva Miroslav Žbirka vo svojej piesni Kúp mi knihu z albumu Chlapec z ulice, ktorá má už „pár rôčkov“ a je v dnešnej dobe viac ako aktuálna. 
My k vám prichádzame s jednoduchým, ale o to originálnejším nápadom na darček – venujte niekomu

preukaz do knižnice. Ako? Úplne jednoducho. Stačí navštíviť knižnicu a ostatné sa už dozviete priamo u nás. Za malý, jednorazový poplatok bude obdarovaný mať možnosť vďaka Vám čítať celý rok množstvo vynikajúcich kníh a časopisov z knižnice. Maličkosťou, ktorá v konečnom dôsledku má úžasný potenciál, sa potešíte vy ako dávajúci a radosť bude mať aj obdarovaný.
Kniha je pomocník, ktorá nás sprevádza od detstva. Pre každého znamená niečo iné. Darujte zdroj informácií, múdrostí, rady, dobrú náladu, lásku, napätie... prostredníctvom čitateľského preukazu. Darujte preukaz do knižnice ako darček na Vianoce. Príďte si pre tento originálny darček od 2.12.2013 do 20.12.2013 v čase výpožičných hodín do Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave. Tešíme sa na Vás! 
Tatiana Bachňáková

 

Čítať 3165 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:10

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!